Дунав вдига защитник за мача с Берое

Олексей Ларин лекуваше контузия по време на подготовката, която го извади от терена в мачовете срещу Иртиш и Септември София.

Дунав вдига защитник за мача с Берое

 Старши треньорът на Дунав Веселин Великов получи добри новини от лекарския щаб на тима. Наставникът ще може да разчита на всичките си футболисти за домакинството на Берое в понеделник. Централният защитник Олексей Ларин, който страдаше от травма, е възстановен и се подготвя наравно със своите съотборници за двубоя срещу заралии. Украинецът лекуваше контузия по време на подготовката, която го извади от терена в мачовете срещу Иртиш и Септември София.

Единственият, който все още не може да вземе участие в мачовете и тренировъчния процес е вратарят Мартин Луков, който се възстановява от тежка травма. Той скъса предна кръстна връзка на коляното и все още е в период на рехабилитация.

Дунав игра контрола срещу Берое по време на лятната пауза затова и треньорът на драконите Веселин Великов заяви, че е наясно какво да очаква от заралии. "Имаме представа какъв отбор са. Томаш пое тима и в началото винагие трудно, защото играчите имат нужда от време, за да свикнат с неговите изисквания. Тепърва нещата при тях ще се напасват. Дано се възползваме максимално от моментната им ситуация и да се поздравим с добър резултат. Гледах първия им двубой срещу съгражданите им от Верея -мач без положения и към двете врати. Миналият сезон играхме трудно срещу Берое. Само те и Левски ни победиха. Така че се надявам това да се промени. Дано да запишем нова победа", заяви пред "Тема Спорт" Великов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки