Стойчо Стоилов: Не мога да подмина слугите в черно (ВИДЕО)

Китанов направи фатална грешка, която ни коства загубата, посочи главният мениджър на ЦСКА

Стойчо Стоилов: Не мога да подмина слугите в черно (ВИДЕО)

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов нападна Ивайло Стоянов и цялата съдийска бригада след загубата на „червените” с 0:1 в дербито с шампиона Лудогорец на „Българска армия”, като не подмина и голямата грешка на Георги Китанов за единствения гол.

„Тоя мач още от самото начало беше едно надлъгване – който първи сгреши, той ще загуби мача. Ние пак плащаме дан на младостта, която имаме в отбора. Китанов... въпреки че през целия мач пази много добре, направи пак една фатална грешка, която ни коства загубата”, каза Стоилов за клубната телевизия на ЦСКА и после започна атаката си срещу „слугите в черно”.

„Но не мога да подмина и слугите в черно. Пак като миналия сезон, пак започваме със същата песен на нов глас. Според мен бяхме тотално ощетени в мача. Само един ключов момент да кажа – вместо дузпа за нас, то беше втори жълт и червен картон, с който се реши мача. Не е само в тоя момент, беше тенденциозно целия мач, На тях се спестяват картоните, пуска се твърда игра срещу нас, а на нас не ни дават да ги докоснем. Това влияе много на резултата и на играта, когато има равностойно отбори. Предполагам, че и този съдия ще го наградят с наряд в Европа за добре свършена работа”, разгневи се „червеният” шеф.

Според него ЦСКА отново е „сам срещу всички” и вече е изчерпал лимита си на грешни стъпки в първенството за целия полусезон.

„Ще е много труден сезон пак като миналата година, но ние сме свикнали да се борим сами срещу всички. Няма тежко, няма леко. Трябва да спечелим с Ботев вече, имаме много голям дефицит на точки. Няма закъде да губим вече точки, взехме си лимита за тоя полусезон”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки