Джони Велинов: Белчев няма да бъде пипан

"Това, че Балъков е дошъл на мач на ЦСКА, не означава, че ще сменя треньора"

Джони Велинов: Белчев няма да бъде пипан

Главният скаут в школата на ЦСКА Георги Велинов коменти­ра появилите се публикации, че треньорът Стамен Белчев мо­же да бъде заменен след загуба­та от Лудогорец (0:1). За негов заместник бе спрегнат Краси­мир Балъков, който изгледа дву­боя в събота вечер от ВИП ло­жата. Там бе и бившият стар­ши треньор на армейците Христо Янев, който също дойде на мача заедно с помощниците си Владимир Манчев и Ивайло Петров.

"Балъков обича ЦСКА и е нор­мално да е на мач, когато има свободно време. Но това не оз­начава, че е дошъл да сменя Стамен Белчев. Треньорът ня­ма да се пипа. Той доказа, че мо­же да прави отбор. Да, минаха два мача, които не бяха много добри. Но Белчев показа на как­во е способен. И съм сигурен, че скоро отборът ще демонстри­ра това, което треньорът ис­ка", заяви Велинов, който бе гост в студиото на "Спортна треска" по БНТ.

"Явно всичко е срещу нас, осо­бено срещу Лудогорец. Не знам толкова ли ги е страх от нас, подсигуряват ли се... Съдийски­те решения изнервиха нашите момчета. Китанов допусна много фрапантна грешка, но е млад и можем да му простим. Тръгнахме зле, но няма да оста­вим така нещата. Афиширахме доста големи амбиции и те не са напразни, защото имаме мно­го добър отбор", добави Вели­нов.

"Съдията повлия доста на двубоя. Допреди мача го уважа­вах много и смятах, че е един от най-добрите в България. Но явно така му се налагат неща­та, че трябва да свири срещу ЦСКА", коментира още Велинов.

"Футболистите трудно пре­живяха изваждането от Евро­па. Те са конвертируеми играчи, които искат изява на междуна­родната сцена, и според мен им повлия всичко това", заяви Геор­ги Велинов.

Халфът на ЦСКА Давид Симао също говори пред БНТ след сре­щата с Лудогорец. "В почти всеки мач съдиите правят грешки срещу нас. Мен ме ритнаха отзад и това е червен картон навсякъде по света. Само тук не е, само не и срещу Лудогорец! Изключително трудно е да играеш срещу 14 ду­ши", коментира Симао.

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

Пирин ще надвие Ботев (Вр) по пътя към спасението

Вижте подробности

ОФИЦИАЛНО: Пирин е с нови собственици

Управлението преминава в ръцете на Георги Спасов

Балъков: Надявам се на подкрепа от феновете

Новият наставник на Локомотив София говори пред медиите след назначаването си

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки