Михаил Антонио се възстановява по-бързо от предвиденото

Полузащитникът на Уест Хям все още е далеч от завръщането в игра

Михаил Антонио се възстановява по-бързо от предвиденото

 Полузащитникът на Уест Хям Михаил Антонио се възстановява по-бързо от предвиденото след операция на бедрото, но все още е далеч от завръщането в игра и ще пропусне първия мач за сезона срещу Манчестър Юнайтед, обяви мениджърът на Чуковете Славен Билич.

 
Антонио, който беше избран за играч номер 1 през миналия сезон в отбора, се възстановява от травма в бедрото. Той се контузи през април в мача със Суонси, спечелен от Уест Хям с 1:0, а сега не са с тима на лагерите в Австрия и Германия.
 
"Михаил и Анди са в Лондон. Антонио е по-напред от предвиденото в плана за възстановяване. Но сме решили, че той ще пропусне първия двубой за новия сезон, заяви Славен Билич на пресконференция днес.
 
Хърватинът е доста по-умерен оптимист за преследвания от контузии нападател Анди Керъл, който през календарната 2017-а година е записал само 12 мача. 28-годишният национал, който пристигна от Ливърпул при Чуковете, беше спрян от участие заради разтежение в слабините в комбинация с проблеми в коляното.
 
"Анди все още е далече от времето, когато ще почне тренировки с първия отбор, но работи здраво на базата Ръш Грийн с нашите физиотерапевти. Съжалявам много, че е контузен толкова дълго време, не може да играе и е голяма загуба за нас, добави специалистът.
 
Уест Хям ще играе контролна среща с Вердер (Бремен) в петък, преди да срещне германския отбор отново в събота.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки