Неймар се сби със съотборник, трансферът в ПСЖ се пече (ВИДЕО)

Бразилецът беснее на тренировка на "блаугранас"

Неймар се сби със съотборник, трансферът в ПСЖ се пече (ВИДЕО)

 Най-дискутираният футболист през това лято в световния футбол- бразилският нападател на Барселона Неймар предизвика скандал на днешната тренировка на отбора и естествено, това засили спекулациите за напускането му в посока Пари Сен Жермен. Лична негова среща в Китай през следващата седмица беше отменена, тъй като той е зает с трансферния бизнес.

 
Видео от днешната тренировка на Барселона в Маями показват сблъсък между Неймар и новото попълнение Нелсон Семедо, като двамата си разменят здрави удари. Всичко е провокирано от единоборство между двамата на тренировка, след което започват да се бият и блъскат, а първо към тях отива Хавиер Масчерано, за да ги разтърве. И докато Семедо е укротен, то Неймар продължава да беснее, та се налага халфът Серхио Бускетс да удържа още бразилеца.
 
След това разбеснелият се Неймар сваля потника от тялото си, за да го хвърли на земята и започва да рита произволно попаднала му топка пред очите, след което да напуска терена. Новият старши треньор на тима Ернесто Валверде изгледа ситуацията отблизо, но не реагира по никакъв начин.
 
Барселона се подготвя за мача си с Реал (Мадрид), който ще се играе утре и е част от новата комерсиална верига турнири Интернешънъл Чемпиънс Къп.
 
Китайският туристически консорциум Ctrip, който е бил ангажиран с пътуването на Неймар в най-многолюдната страна в света, обяви връщане на парите на всеки, който си е закупил билети за събитието. То е било насрочено в Шанхай идния понеделник, но не се изнасят детайли от какъв характер е било.
 
Медиите в света продължават да тиражират информации, че Барселона продължава да дискутира с Пари Сен Жермен евентуалния трансфер. Сделката по преминаването на 25-годишния Неймар във френската столица трябва да удари в земята миналогодишното привличане на Пол Погба от Манчестър Юнайтед за рекордните до момента 89 милиона паунда.
 
Откупната клауза на Неймар е над 222 милиона евро, но тя не би трябвало да е проблем за парижани, които са финансирани със средства от катарското кралско семейство.
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки