Манчестър Сити разкова Тотнъм, Габриел Жезуш направи невероятен пропуск (ВИДЕО)

"Гражданите" вкараха три на "шпорите" в Нешвил

Манчестър Сити разкова Тотнъм, Габриел Жезуш направи невероятен пропуск (ВИДЕО)

Манчестър Сити с убедителна победа с 3:0 над английския вицешампион Тотнъм на приятелския турнир "International Champions Cup" в Северна Америка.

Възпитаниците на Пеп Гуардола откриха резултата на стадиона в Нешвил още в десетата минута, когато Де Бройне центрира от пряк свободен удар вдясно, а Джон Стоунс от фронтална позиция насочи с глава в долния ляв ъгъл за 1:0.

Феновете в Нешвил, Тенеси, трябваше да чакат над час, за да видят следващия гол. Преди това в добавеното време на първата част Габриел Жезуш направи ужасяващ пропуск и не уцели отблизо празната врата след идеално подаване на Де Бройне.

Самир Насри пусна хитро за Стърлинг зад последния защитник в 72-ата минута и с огромна лекота английският национал търкулна топката в левия ъгъл – 2:0.

В добавеното време 17-годишният Брахим Диаз се разписа във втори мач поред след гола си в мрежата на Реал Мадрид за онова 4:1 и сега оформи класиката над „шпорите”.

Следващата седмица в петък Манчестър Сити играе поредна контрола с Уест Хем, докато в събота Тотнъм мери сили с Ювентус.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки