Левски в почивка вчера, не е ясно кой ще изведе тима днес

От цяла­та шумотевица отсъства и спортният директор Даниел Боримиров

Левски в почивка вчера, не е ясно кой ще изведе тима днес

Вчера Левски нямаше трени­ровка. По този начин бе поту­шено част от напрежението около Николай Митов, който продължава да се води треньор на тима, въпреки че собствени­кът на клуба Спас Русев откри­то води преговори с Аврам Грант и Делио Роси. Митов води заниманието на сините в по­неделник, но не е ясно дали ще се появи тази сутрин на "Герена". Възможно е той да си подаде оставката, след като за всички е ясно, че е пътник. Но също та­ка и да проведе тренировката.

Интересното е, че от цяла­та шумотевица отсъства и спортният директор Даниел Боримиров. Шефът пропусна домакинския мач с Витоша Би­стрица, който бе спечелен от сините с 2:0. Боримиров бе най-яростният застъпник Митов да остане начело на Левски въ­преки призивите на привърже­ниците треньорът да бъде уволнен още през миналата кампания - след двете 0:3 от ЦСКА, както и баража с Верея. През този сезон публиката от­ново емна треньора заради из­ключително слабата игра сре­щу Сутиеска и Хайдук в Лига Ев­ропа, както и постната про­дукция в първенството, но ше­фът пак защити Митов. Първи­те индикации, че той започва да снема доверието си от Ми­тов, дойдоха след 0:0 срещу Локо Пд на "Лаута". Тогава дирек­торът заяви, че не е наясно с бъдещето на треньора, и изра­зи недоволството си от игра­та.

Отсъствието му при поне­делнишките разговори с Грант, на които бяха Красимир Иванов и Диана Иванова, подсказва, че той няма пръст при определяне­то на кандидатурите за нов на­ставник, а те са изцяло инициа­тива на собственика Спас Русев, пише "Тема Спорт".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки