Септември Симитли разгроми с 4:0 Германея

Отличен старт за отбора през новия сезон в Югозападната Трета лига

Септември Симитли разгроми с 4:0 Германея

Септември (Симитли) победи с внушителното 4:0 Германея (Сапарева баня) в мач игран на стадион Септември в Симитли. Симитличани започнаха първия  кръг Югозападната трета лига с картотекирани 24 футболисти, като 6-има са от юношите на отбора.

Още в 11-тата минута играта за симитличани потръгна, като Смаил Креболиев успя да преодолее бранителя на гостите и отбеляза за 1:0. В 26-тата минута, след много добро центриране на Асен Топузов, Смаил Креболиев отново успя да засече топката и отбеляза своето второ попадение в мача, като направи резултата 2:0 за Септември (Симитли). До края на първата част играта бе концентрирана почти изцяло в полето на гостите, но футболистите на Спас Стоименов не успяха да покачат резултата.

 

Още в началото на втората част за Септември имаше добри положения, а третото попадения падна в 65-тата минута Даниел Гогов, който се завърна в отбора на Септември (Симитли) вкара за класическото 3:0.  В 70-тата минута старши- треньорът Спас Стоименов започна да прави смени на своите играчи, като пръв от игра излезе капитанът на отбора Анатоли Лулейски, а на негово място в игра застана Веско Весков. На мястото на Асен Топузов на терена излезе Ибрахим Алим, а на Смаил Креболиев, в игра влезе Стойко Иванов. Точно преди съдийския сигнал за край на срещата след добре отиграно подаване на Ибрахим Алим, Борислав Хазуров закова резултата на 4:0 за своя отбор.

 

След първия мач за сезона на Септември (Симитли) старши –треньорът Спас Стоименов изказа своето задоволство от играта на момчетата и от постигнатата първа победа.“Днес се получи един много добър мач за нашия отбор. Имахме и грешки, но хубавите моменти бяха много повече. Вкарахме 4 гола, а можехме да вкараме и още, то се видя от играта. Най- важното е, че започваме с победа и се надявам да продължаваме да държим високо ниво и да вдигаме летвата в игрово положение. Имаме картотекирани 24 футболисти, шест момчета са от юношите ни, като днес в групата имахме един от тях. Искаме да налагаме и тези момчета в отбора, като играят в мачовете, в които могат да свършат работа. Най- важното е, че днес тръгнахме с 3 точки, въпреки малките грешки, които не бива да допускаме в следващите мачове“- коментира Стоименов.

 

Състав на Септември(Симитли): Димитър Пангев, Божидар Станчев, Николай Стоилков, Ивайло Иванов, Йоан Петров, Асен Топузов (Ибрахим Алим), Георги Пейчев, Даниел Гогов, Анатоли Лулейски (Веско Весков), Борислав Хазуров, Смаил Креболиев (Стойко Иванов)

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

Митов се завръща в Септември

Опитният специалист сменя Иван Гешев

Монтана има нов треньор

Петър Колев смени Митов на "Огоста"

Дунав повали Септември Сф с 2:1 след греди и червен картон (ВИДЕО)

Русенци се изкачиха до десетото място в класирането на Втора лига

Треньорът на „соколите“ ги похвали след успеха

„Поздравявам момчетата, тъй като изпълниха задачите”, заяви Росен Кирилов

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки