Двама българи в схемите на единично в Панагюрище

На двойки по право са в схемата държавните първенци Теодор Александров и Денислав Коджабашев и тийнейджърките Мария Йовкова и Михаела Димова

Двама българи в схемите на единично в Панагюрище

 Теодор Александров и Мария Йовкова ще бъдат единствените представители на България на единично в третото издание на международния турнир по тенис на маса Seamaster 2017 ITTF World Tour Bulgaria Open в зала "Арена Асарел" в град Панагюрище.

 
Двамата влизат по право от квотата на домакините. Шанс до днес имаха още Петко Габровски и Станислав Голованов.
 
 
Габровски отстъпи на индиеца Сатиян Гнанасекаран с 0-4 гейма и остана втори в квалификационната си група, а напред продължава само първият. Руснакът с български паспорт Голованов пък загуби с 2-4 от чеха Томаш Треглер и също е втори.
 
 
На двойки по право са в схемата държавните първенци Теодор Александров и Денислав Коджабашев и тийнейджърките Мария Йовкова и Михаела Димова.
 
 
Днес ще бъдат излъчени шампионите в турнира до 21 години. При младежите до финала достигнаха Томаш Полански (Чехия) и Мизуки Окинауа (Япония). При девойките срещата за титлата е изцяло японска и противопоставя Мизуки Моризоно и Мию Маеда.
 
 
 
Официалното откриване на турнира е на 17 август, четвъртък, от 17:30 в зака „Арена Асарел“ в присъствието на кмета на Панагюрище Никола Белишки,  Делчо Николов, изпълнителен директор на „Асарел Медет“, генерален спонсор на турнира, Иван Александров - председател на Управителния съвет на Сдружение „Асарел България Оупън“, Вики Елефтериаде – управител на турнира, Стефан Китов, председател на Българската федерация по тенис на маса и Цветозар Христов - директор на  Seamaster 2017 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open. Поканен е и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.
 
 
За присъстващите зрители в залата организаторите са предвидили томбола с награди – тениски, чаши, мобилни телефони и комплекти хилки за тенис на маса. Наградите се теглят всеки ден, а талони за участие в томболата се получават срещу закупени билети на касата на зала „Арена Асарел“. Билетите за турнира са на цени от 2 лв. за деца и 5 лв. за възрастни и се закупуват на касата на залата в Панагюрище.
Ети Стефанова започна с победа на Европейското по шахмат

Българките записаха 4 победи

В Париж изпробват видеонаблюдение с изкуствения интелект за Олимпиадата

Вижте подробности

Отбори от 20 държави се впускат в турнир по петанк край Варна

Звездата-инфлуенсър Танги Пенин ще покаже техниките на любимата игра на терените в курорта „Св.Св.Константин и Елена“

Валентина Георгиева 15-а в квалификациите на греда

Вижте подробности

Ризов се размина с финала на пушка от 3 положения на СК в Рио

Българинът не успя да вземе олимпийска квота

Шефът на европейския хандбал: С нетърпение гледаме към България и Варна

Българите научиха съперниците си за предстоящите у нас две първенства по плажен хандбал

Нургюл Салимова с четвърто поражение в Торонто

Тя отстъпи с черните фигури на индийката Хумпи Конеру

Френски министър разкри дали откриването на Олимпиадата ще е на "Стад дьо Франс"

Вижте подробности

Изписаха от болница двукратен шампион на Тура

Вингегор под въпрос за обиколката на Франция

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки