Трета поредна загуба за Спартак в голово шоу, Попето не игра

Шампионите остъпиха пред Локомотив след обрат

Трета поредна загуба за Спартак в голово шоу, Попето не игра

 Шампионът на Русия Спартак Москва регистрира трета поредна загуба, след като остъпи с 3:4 на градския съперник Локомотив в мач от седмия кръг на руската Премиер лига.

"Червено-белите" започнаха уверено срещата, като капитанът Денис Глушаков откри резултата в 30-та минута на двубоя. В 43-та минута Куинси Промес изведе Луис Адриано на удобна позиция и бразилецът покачи на 2:0. В края на полувремето обаче Спартак остана с 10 души, след като Александър Самедов получи втори жълт картон за симулация.

В 48-та минута Локомотив намали резултата чрез Дмитрий Баринов, който засече центриране на Мануел Фернандеш от корнер. Отново след пас на Фернандеш в 68-та минута Алексей Миранчук беше точен за 2:2. Локомотив излезе напред в 83-та минута, когато появилият се като резерва Александър Коломейцев направи резултата 3:2. В добавеното време на срещата Мануел Фернандеш разстреля Александър Селихов от около 30 метра, с което подпечата успеха на Локомотив.

Спартак върна един гол в самия край на срещата чрез Куинси Промес, но възпитаниците на Масимо Карера нямаха време за нещо повече. Българският национал Ивелин Попов остана на резервната скамейка през целия мач.

Така Локомотив Москва се изкачи на второ място в 16 точки, докато Спартак се намира на десето място с 8 пункта.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки