Еврофутбол на 24 години

Букмейкърската къща поддържа своя бранд в близо 1000 букмейкърски пункта

Еврофутбол на 24 години
 Компанията, създадена, за да „побере“ всички първи неща – така най-общо може да бъде описана 24-годишната история на „Еврофутбол“ ООД. Първият български букмейкър провежда своя първи национален тираж – за първи път в историята на българския бизнес и извън статуквото на съществуващата държавна структура, на 21-ви август 1993 г.


Първото поколение талони на букмейкърската къща съдържа програма с 50 футболни срещи и фиксирани коефициенти за четири вида предвиждания, а максималната печалба от един талон – за първи път в историята на спортните залагания в България, е 2 милиона лева!


През 2002 г. „Еврофутбол“ сключва договор за стратегическо партньорство с един от световните лидери в хазартния бизнес – гръцката компания „Интралот“, а предвидените инвестиции за въвеждането на нови технологии са едни от първите и най-големи за времето си в сферата на родната икономика. През следващата година иновациите стават реалност чрез инсталирането на централизирана компютърна система за приемане на залози в реално време – за първи път в историята на спортните залози в България. До края на 2015 г. букмейкърската къща интегрира платформа за залагане от ново поколение и включва още нови, стъпващи за първи път на българския пазар продукти в своето портфолио.


Така, 24 години по-късно „Еврофутбол“ продължава да е лидер на българския пазар като най-големият наземен хазартен оператор в България; най-големият франчайзингодател в страната ни и най-устойчивият и силен партньор на българския малък и среден бизнес! 
 
Букмейкърската къща поддържа своя бранд в близо 1000 букмейкърски пункта, които се развиват на франчайзингов принцип и в които работят над 3000 букмейкъри. Компанията разполага със собствен Център за професионално обучение, чрез който инвестира в развитието на човешките ресурси и „производството“ на високо квалифицирани кадри, които да работят в сферата на хазартния бизнес, съобразено със законовите норми.

 
Компанията е първата и единствена фирма, която спонсорира директно българския спорт, а през 24-те години от своето създаване е финансирала някои от най-големите спортни събития в България: Суперкупата на България, участия на българския национален отбор по футбол и на националния ни отбор по волейбол в Европейски първенства, футболни турнири за аматьори и ежегодното издание на „Спортист на годината“.

"Еврофутбол" е пълноправен член на Световна лотарийна организация - WLA (www.world-lotteries.org) и на Европейски лотарии (www.european-lotteries.org) и в дейността си се ръководи от критериите и приетите правила на тези организации. От години компанията членува и в Българския форум на бизнес лидерите, а от 22.01.2015 г. е приета и в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).
Валентина Георгиева 15-а в квалификациите на греда

Вижте подробности

Ризов се размина с финала на пушка от 3 положения на СК в Рио

Българинът не успя да вземе олимпийска квота

Шефът на европейския хандбал: С нетърпение гледаме към България и Варна

Българите научиха съперниците си за предстоящите у нас две първенства по плажен хандбал

Нургюл Салимова с четвърто поражение в Торонто

Тя отстъпи с черните фигури на индийката Хумпи Конеру

Френски министър разкри дали откриването на Олимпиадата ще е на "Стад дьо Франс"

Вижте подробности

Изписаха от болница двукратен шампион на Тура

Вингегор под въпрос за обиколката на Франция

Франция и Германия приемат Световното по хандбал за мъже през 2029 година

Вижте подробности

Олимпийските игри тръгнаха с резервния огън

Вижте защо

Ново уникално постижение на Петър Стойчев

Остават още четири маратона, закани се плувецът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки