ПЪРВО В NOVSPORT.COM: Левски се отказа от двама таланти

"Сините" пратиха Николай Кръстев и Атанас Кабов под наем в Ботев (Враца)

ПЪРВО В NOVSPORT.COM: Левски се отказа от двама таланти

Ръководството на Левски прати двама от най-ярките си таланти под наем, научи NOVSPORT.COM. Вратарят Николай Кръстев и крилото Атанас Кабов ще доиграят сезона във Втора лига в тима на Ботев (Враца). Двата клуба са се разбрали за наема на играчите и те ще се присъединят към Деян Иванов, който бе пратен при врачани преди около месец.

 

Към момента Кръстев и Кабов не попадат в плановете на Делио Роси и "сините" са преценили, че за тях е по-добре да трупат игрова практика в тима на Сашо Ангелов, където им е гарантирано титулярно място.

 

Стражът бе титуляр за Левски в края на миналия сезон. Кръстев направи фантастичен дебют в дербито с ЦСКА и дори си спечели повиквателна от Петър Хубчев за националния отбор. Впоследствие получи контузия в плейофа за Лига Европа срещу Верея и бе изместен от Божидар Митрев. На "Герена" се очаква привличането и на Николай Михайлов, поради което е по-добре за младока да трупа игрова практика във Враца.

 

Столичани са много близо до раздяла със сърбина Боян Йоргачевич, а Александър Любенов ще бъде трети вратар.

 

Кабов се появи като резерва в няколко мача през миналия сезон, но на този етап му е трудно да се пребори с конкуренцията на по-опитните футболисти в състава.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки