ОФИЦИАЛНО: Бербатов отново ще играе футбол

Митко подписа с Керала Бластърс, където ще работи със стари познайници

ОФИЦИАЛНО: Бербатов отново ще играе футбол
Димитър Бербатов официално беше представен като играч на индийския отбор Керала Бластърс. Българинът позира с еипа на новия си отбор, а новината беше потвърдена от мениджъра му Емил Данчев.
 
В момента новият му клуб тренира в Испания и българинът ще се присъедини към лагера. 
 
Треньорът на Керала е бившият помощник на Сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед - Рене Мюлестийн. Той и Бербатов бяха заедно при "Червените дяволи" и по време на престоя на Митко във Фулъм. Предполага се, че това е сред от основните причини Бербатов да избере този клуб.
 
Индийското първенство започва през ноември и продължава 5 месеца. Керала Бластърс завърши на 2-ро място през миналия сезон, тъй като загуби финалния мач с дузпи. В редиците на тима играе и бившият защитник на Манчестър Юнайтед Уес Браун.
 
Димитър Бербатов ще бъде третият най-скъпоплатен играч в индийската Суперлига с близо 1 милион евро заплата за сезон, съобщи изданието sportskeeda.
 
Повече от българина в Индия са получавали само Алесандро дел Пиеро, както и бившият му съотборник Роби Кийн, който този сезон ще играе за шампиона Атлетико де Колката.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки