ИЗВЪНРЕДНО: Левски готви уникален трансфер!

Спас Русев преговаря лично със сръбско крило

ИЗВЪНРЕДНО: Левски готви уникален трансфер!

Левски може да се подсили с още нови футболисти до края на трансферния прозорец.

Сините, които привлякоха 11 нови играчи през това лято, не спират със селекцията.

В момента собственикът на клуба Спас Русев преговаря директно за трансфер на сръбски футболист при сините, информират колегите от "Дневник".

Става въпрос за крилото Никола Труич, който в момента е свободен агент. Русев се е срещнал с мениджъра на играча, като се очаква развитие да има в близките дни. Труич, който е на 25 години, за последно игра за сръбския "Войводина" (Нови Сад), но напусна отбора със скандал.

Крилото беше нападнат от феновете на тима след отпадането от Лига Европа от словашкия "Ружомберок". "Войводина" напусна надпреварата още в първия предварителен кръг, а от всички най-много го отнесе именно Труич. При разправия между фенове и играчи тарторът на агитката Слободан Милутинович хванал крилото за врата и започнал да го души, а неговият брат го ударил по главата.

След инцидента Труич заяви категорично, че повече няма да играе за "Войводина". На 4 август той разтрогна договора си с клуба и оттогава си търси отбор. За "Войводина" крилото изигра 58 мача и вкара 15 гола между януари 2016 и август 2017 г. В кариерата си 25-годишният футболист е играл още за "Партизан" и "Напредък" (Крушевац). Труич има прекарани периоди под наем още в "Смедерево" и израелския "Апоел" (Акре).

Халфът няма проблем да подпише с "Левски", като в момента квотата за чужденци извън Европейския съюз не е запълнена. Клубовете от Първа лига могат да картотекират петима играчи извън ЕС, като трима от тях да бъдат в групата за мача.

В момента на Герена с паспорти извън ЕС са: Жуниор Мапуку (Конго), Франсис Нар (Гана), Бабатунде Адениджи (Нигерия) и Милош Цветкович (Сърбия). Скоро обаче се очаква раздяла с Нар и Адениджи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки