Участието на Мирела Демирева във финалите на Диамантената лига пряко по Mtel Sport 2

В петък и събота, по Mtel Sport 1, феновете на бокса ще могат да проследят битките за медалите от Световното първенство по бокс за аматьори

Участието на Мирела Демирева във финалите на Диамантената лига пряко по Mtel Sport 2

  Участието на звездата на леката ни атлетика Мирела Демирева на финалното състезание от тазгодишния сезон на Диамантена лига в петък, 1 септември, е акцентът в програмата на Mtel Sport 2.


Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро от 2016 г. е единственият представител на България, който намери място на финалите на Лигата в Брюксел. Въпреки че Демирева не е в отлична форма през настоящия сезон, тя ще се опита отново да се нареди сред най-добрите в скока на височина.


Началото на прякото предаване на заключителната надпревара в Диамантената лига от Брюксел е от 20:30 часа в петък, 1 септември, а каналът е Mtel Sport 2.

 
В петък и събота, по Mtel Sport 1, феновете на бокса ще могат да проследят битките за медалите от Световното първенство по бокс за аматьори. Полуфиналните и финалните мачове са с начален час 19:00 и в двата дни.
 
 
Съботната вечер на 2 септември по Mtel Sport 2 също е посветена на бойните спортове. От 22:00 часа феновете на ММА ще могат да се насладят на поредния спектакъл – битката между Стефан Струве и Александър Волков.
 
 
Късните часове на неделната вечер са предвидени за любителите на високите скорости, които ще могат да се насладят на старта от сериите NASCAR от пистата в Дарлингтън. Началният час е 1:00 часа след полунощ, а каналът - Mtel Sport 1.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки