Двойни премии в Ботев (Пд) за бой над Левски

Сериозни суми ще прибе­рат играчите на Ботев (Пловдив), ако успеят да ударят Левски на „Герена"

Двойни премии в Ботев (Пд) за бой над Левски

Сериозни суми ще прибе­рат играчите на Ботев (Пловдив), ако успеят да ударят Левски на „Герена". Мачът е в неделя от 20:00 часа.

Възпи­таниците на Ферарио Спа­сов ще играят за двойни бонуси в столицата. Според запознати те ще приберат по три бона, ако и след визита­та на „сините” имат пълен ак­тив от точки.

В първия кръг „жълто-черните” разбиха с 3:0 Славия, а хеттрик реализира бившият играч на тима от „Герена” Иван Цветков. Благо­евградчанинът изпусна и дуз­па. Освен на него, Ферарио Спасов разчита и на още два­ма футболисти, минали през Левски - защитника Стефан Станчев и халфа Мариян Огнянов. Те ще имат поводи да се доказват срещу бившия си тим, който ги освободи с лека ръка.

Ботев плати тран­сферна сума за Иван Цветков, но тя бе символична - 30 хиля­ди лева. Ферарио Спасов и спорт­ният директор на Ботев - Александър Александров, пък са призовали играчите да не си вирват носовете. За да им осигурят спокойствие, те планират да закрият трени­ровките до мача в неделя.

В лагера на „канарчетата” няма контузени футболисти и Ферарио Спасов ще може да разчита на всички играчи. Специалистът не смята да прави промени в състава, който разби Славия с 3:0.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки