Фаворитките в Синсинати без проблеми се класираха за четвъртфиналите (видео)

От поставените отпада номер 7 Сара Ерани (Италия), която беше отстранена от Винъс Уилямс след 3:6, 0:6

Фаворитките в Синсинати без проблеми се класираха за четвъртфиналите (видео)

Поставената под номер 1 на женската схема на турнира в Синсинати - Агнешка Радванска, се класира за четвъртфинал, след като елиминира Слоун Стивънс от САЩ с 6:1, 4:6, 6:4.

Радванска преминава третия кръг за първи път от три опита, след като се наложи над влязлата с уайлдкард Стивънс, която пък в началото на турнира елиминира българката Цветана Пиронкова.

Номер 2 в схемата Серена Уилямс се наложи над Урсула Радванска (Полша) с 6:4, 6:3 и също отива на четвъртфиналите. За Серена това е 19-а поредна победа, а също така и 12-и мач, в който печели в два сета. Така тя продължава без загубен сет от финала на Уимбълдън, където спечели при синглите, а след освен това и на двойки със сестра си Винъс.

Австралийката Саманта Стосър също нямаше проблеми и продължава в следващия кръг. Номер 3 в се наложи над рускинята Екатерина Макарова с 6:1, 6:3.

Петра Квитова, номер 4, елиминира Пън Шуай от Китай с 6:2, 6:2, а 5-ата Ангелик Кербер (Германия) победи в два сета Андреа Хлавачкова (Чехия) с 6:4, 7:6 (7:5).

От поставените отпада номер 7 Сара Ерани (Италия), която беше отстранена от Винъс Уилямс след 3:6, 0:6. Анастасия Павлюченкова пък води на Каролин Возняцки (Дания) с 6:3, след като преди втория сет заваля дъжд.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки