Делегатът в Перник: Георги Марков провокираше феновете на Миньор, смееше им се ехидно (+ВИДЕО)

"Приканваше ги с ръка "елате, елате"", каза още Пламен Николов

Делегатът в Перник: Георги Марков провокираше феновете на Миньор, смееше им се ехидно (+ВИДЕО)
Дежурният делегат на мача между Миньор и Локомотив (София) - Пламен Николов, остана много разочарован от грозните сцени, на които стана свидетел в края на сблъсъка, предаде репортер на Novsport.com
 
Двубоят завърши наравно 0:0, а в 84-ата минута няколко десетки фенове на домакините нахлуха в официалната ложа на стадион "Миньор", където потърсиха саморазправа с изпълнителния директор на "железничарите" - Георги Марков: "Докладът не съм написал още, ще го направя по-късно. Казах по телефона каква е ситуацията, чакам касети от камерите и на Локомотив, и на Миньор (Перник). Едната касета ще взема още тази вечер от Перник, другите може би от Локомотив в неделя, а от охранителните камери в понеделник". 
 
"Това, което аз видях бе в ситуацията, когато играта бе спряна. За нарушение, безобидно, нормално стана всичко. Тогава Георги Марков бе станал прав и явно тогава публиката се настрои срещу него", заяви още Николов. 
 
"Той реагира по нормален за него начин, усмихваше се ехидно и ги предизвикваше с ръка "елате, елате". Според мен униформената охрана на стадион като "Миньор" беше недостатъчна, само 15 униформени. Охраната не успя да се справи със ситуацията, не оневинявам Георги Марков, но охраната не успя да се справи със ситуацията. Нахлуха не по-малко от 50-60 разярени души, настигнаха го, удряха го. По-късно, когато успяха да го изведат и го видях, той имаше наранявания по краката, след това е отишъл в Пирогов и вече не знам каква е ситуацията", даде повече яснота около инцидента официалното лице на БФС. 
 
"Не мога да кажа за наказанието. Първо трябва да си напиша моя доклад, но не мога да кажа какво ще е наказанието. Изненадан съм обаче, че охранителите бяха само 15", каза още Николов. 
 
"Помолих да бъде извикано спешно подкрепление, за да не се повтори тази история, не знам какво се е случило после", завърши Пламен Николов. 
 
Загорчич: Ще направим всичко по силите си за Европа

„Да си национал на България е върхът на кариерата ти“

От Ботев: Славия си заслужи успеха

„Искахме да се надиграваме, но не се представихме силно след червения картон“

Вальо Илиев: Равностоен мач и ценен опит за младите

„Резултатът е закономерен“, заяви треньорът на ЦСКА 1948

Киров: Закономерно равенство, разликата остава само точка

„Получи се равностоен двубой“, заяви треньорът на Арда

Ас на Ботев: Не знам дали оставам

Вижте подробности

Във Франция: Юношите на ЦСКА с успехи над Монако и Лил

На силен международен турнир

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ЦСКА се готви без двама за последните си 2 мача

"Червените" отбелязаха рождения ден на Борис Станков

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки