Красимир Георгиев потвърди: Аз ще съм новият изпълнителен директор на ЦСКА

Акционерното дружество вече е е регистрирано, но са внесени само 300 000 лв, защото част от бизнесмените са извън България

Красимир Георгиев потвърди: Аз ще съм новият изпълнителен директор на ЦСКА

 

Бизнесменът Красимир Ге­оргиев потвърди, че той ще бъде изпъл­нителен директор на ЦСКА след встъпването на новата власт на "Армията". Припом­няме, че Георгиев вече заема тази длъжност в акционерно­то дружество. Той изрази уве­реност, че проблемът със запорирането на акциите от Константин Жеваго не може да спре започналите промени на "Армията".

"Акционерното дружество вече е регистрирано. Поради факта, че част от бизнесме­ните, които ще дават пари, не са в България, засега е вне­сена сумата от 300 000 лева. Веднага щом се завърнат, ще бъде дадена и останалата част от парите. Тук е място­то да кажа, че капиталът ве­че е уточнен", заяви Красимир Георгиев, но не оповести на колко точно възлиза.

"Съгласно подадените доку­менти, председател на Съве­та на директорите ще бъде Христо Стоичков. Член на Съ­вета на директорите ще е Емил Зайчев от „Тера Тангра". Аз ще бъда изпълнителен ди­ректор. Няма да се занимавам със спортно-технически въп­роси, ще си има човек, който да ги движи. Ще помагам за всичко около финансирането на отбора. За селекция и всич­ко останало в тази област ще отговарят други хора. Не мо­га да кажа нищо за Стойчо Младенов, защото ние все още не сме влезли в ЦСКА. В момента водим преговори със сегашните собственици единствено и само за финансово споразумение. Нямаме право да сменяме никого, докато не влезем в управлението. Един­ствено господата Димитър Борисов и Иво Иванов могат да сменят треньора на този етап.

С "Титан" непрекъснато преговаряме. Истина е, че г-н Жеваго е завел дело за въпрос­ните пари. Но това далеч не са единствените им дългове, както и водените срещу тях дела. Двете страни обаче комуникираме добре и се уточ­няваме кой каква част от въп­росните задължения ще пога­си при евентуална загуба на делата, за които ви казах. Не мисля, че проблемът с тези 500 000 евро, за които се гово­ри, може да попречи на сдел­ката. Точно затова искам да успокоя феновете, че всичко ще бъде наред", заяви Краси­мир Георгиев пред "Тема Спорт".

 

Във Франция: Юношите на ЦСКА с успехи над Монако и Лил

На силен международен турнир

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ЦСКА се готви без двама за последните си 2 мача

"Червените" отбелязаха рождения ден на Борис Станков

Футболист от Серия D има интерес да пробва късмета си в България (видео)

Историята на Афолаби Сойеми-Олалоде е много интересна

Георги Иванов инициира важна среща за футболната инфраструктура

Президентът на БФС търси решение на фундаментален казус

Лудогорец зове за купон: Да вдигнем заедно 13-ата

В Разград обявиха програмата по празненствата

Заги обяви групата за Ботев Пд

Белите без Томбак и Христов

ОБРАТ! Крумовград остава на "Коматево"

Новината бе потвърдена от клуба

Левски обяви програмата до визитата на Крумовград

"Сините" с открити тренировки на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки