Некартотекираните в ЦСКА отупаха Чавдар в контрола (+ВИДЕО)

"Червените" се наложиха над втородивизионния тим с 5:0 на "Българска армия"

Некартотекираните в ЦСКА отупаха Чавдар в контрола (+ВИДЕО)

Отборът на ЦСКА разгроми втородивизионния Чавдар (Етрополе) с 5:0 в приятелска среща, играна на стадион „Българска армия”.

 

Мишел Платини откри резултата за „червените” още в 5-ата минута след като засече с глава центриране на Сержиньо. Две минути по-късно двамата си размениха ролите и дошлият от Локомотив Пловдив полузащитник удвои преднината на ЦСКА с хубав диагонален удар. Михаил Венков придаде класическо изражение на резултата с плътен изстрел от границата на наказателното поле. 

 

Две минути след почивката, влезлият като резерва Тасио с лекота преодоля двама бранители в наказателното поле на Чавдар, след което нямаше проблеми да покачи на 4:0. Крайният резултат оформи Мишел Платини в 49-ата минута с удар от близко разстояние.

 

Подобно на предишните контролни срещи на „червените”, Стойчо Младенов заложи на футболистите, които все още не са получили картотеки. Отлични впечатления с играта си през първата част оставиха дошлият от Локомотив Пловдив Сержиньо, както и аржентинеца Себастиян Скиорили.  Мишел Платини, чиято ситуация в отбора все още остава неясна, също се понрави с изпълненията си, отчитайки се с гол и асистенция.

 

През втората част възможност за изява получиха и много от юношите на ЦСКА като Милен Иванов, Антон Иванов, Емил Ботев, Юлиан Ненов и Божидар Чорбаджийски.

 

„Червените” имаха пълно превъзходство на терена през първото полувреме. Възпитаниците на Стойчо Младенов създадоха доста положения и съумяха да отбележат цели три попадения. След почивката темпото на игра видимо спадна, като следствие от редицата смени извършени в двата тима.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки