Стойчо Младенов: В безтегловност сме (+ ВИДЕО)

Ако не до броени дни, то до края на другата седмица трябва да се предприеме нещо, призова треньорът на ЦСКА

Стойчо Младенов: В безтегловност сме (+ ВИДЕО)
„Имам чувството, че сме в една безтегловност”, каза старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след контролата срещу Чавдар (Етрополе) 5:0, в която участие взеха некартотекираните футболисти на „червените”, предаде репортер на Novsport.com.
 
Младенов призова за яснота и ред в клуба, защото „всичко това влияе на 100 процента върху мотивацията и настроението на отбора”.  
 
Наставникът подчерта, че е изключително доволен от представянето на своите момчета в мача срещу Черноморец в Бургас през изминалия уикенд (1:1). „Ако имаше нещо, което да липсва, това беше голът”, каза той.
 
„Въпреки безтегловността, чест им прави на тия момчета, че успяха да се мобилизират и да изиграят един отличен мач.”
 
„Чакам с нетърпение септември месец, за да мога да разполагам с един състав, с една вариативност. Това са важни неща, за да може един треньор да реагира, най-вече когато е негативен резултатът. Иначе сега съм с вързани ръце”, оплака се той.
 
„Надявам се, че ако не до броени дни, то до края на другата седмица трябва да се предприеме нещо. Не може така”, призова още веднъж Младенов.
 
„И аз съм в неведение, не мога да ви кажа нищо.”
 
„С никой не съм говорил. Единственият разговор, който проведох, беше с Емил Димитров на мача в Мездра. Надявам се, било старото ръководство или новото да предприеме нещо, защото тая безтегловност не може да продължава, защото нещата не искам да кажа накъде отиват.”
 
Стойчо Младенов разчита много на подкрепата на феновете в предстоящия мач срещу Локомотив (Пловдив) в Сливен. „В Стара Загора имаме фенове, в Нова Загора, в Бургас имаме много фенове”, каза той.
 
„Убеден съм, че ще печелим точки.”
 
„Отборът започва да функционира.”
 
„Чест им прави на тези момчета, че досега нито един не е разтрогнал. Но всичко правим в името на ЦСКА. А и не на всеки се отдава този шанс да дойде в ЦСКА.”
 

Относно проверката с Чавдар (Етрополе) Младенов коментира: „Стана един бърз мач. С тези футболисти, които ще бъдат картотекирани, нещата ще изглеждат още по-оптимистични.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки