„Кралете” с втора загуба в НХЛ (ВИДЕО)

Загубата попречи на Лос Анджелис Кингс да поведе в класирането на Запад

„Кралете” с втора загуба в НХЛ (ВИДЕО)

След като спечели осем поредни мача, сега тимът на Лос Анджелис Кингс допусна втора поредна загуба, отстъпвайки с 2:4 пред Ню Йорк Рейнджърс като гост.

Загубата попречи на "кралете" да поведат в класирането на Западната конференция, макар и тимът да остава лидер в Тихоокеанската дивизия.

Рик Неш вкара решителния гол за 3:2 в полза на Рейнджърс 3:27 минути преди края на редовното време, а по-малко от минута преди края Ти Джей Милър оформи победата на нюйоркчани.

Преди това точни за домакините бяха Крис Крейдър и Кевин Хейс, докато за Лос Анджелис се разписаха Мариан Габорик и Тори Мичел.

Брайън Бойл отбеляза стотния си гол в НХЛ, а тимът му Ню Джърси Девилс се наложи с 5:2 над Далас в друг мач от програмата.

Бойл завърши срещата две попадения и асистенция, като вкара третия и петия гол за "дяволите". Осве него точни за домакините бяха още Стивън Сантини, Блейк Коулман и Ник Лапин.

Точни за гостите от Далас бяха Александър Радулов и Мартин Ханзал. Треньорът на на гостите Кен Хичкок пък не успя да постигне победа номер 800 в кариерата си.

Дани ДеКайзер и Тревър Дейли отбелязаха първите си голове за сезона, а Детройт Ред Уингс се наложи с 3:1 над Торонто като домакин.

Словакът Томаш Татар също се разписа за "червените криле", които сложиха край на серията си от три поредни загуби.

За Торонто загубата бе трета поредна, а Андреас Бьоргман единствен от играчите на канадския тим намери път към мрежата на Джими Хауърд. Хауърд завърши срещата с 25 спасявания за Детройт.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки