Еуфория в Малта: Левски идва с Роси, Гомес и Обертан

Медиите в страната са щастливи, че зимната подготовка на "сините" ще се проведе на тяхна територия

Еуфория в Малта: Левски идва с Роси, Гомес и Обертан
Тази година зимната подготовка на "Левски" ще се проведе в Малта, а местните медии побързаха да обърнат специално внимание на предстоящия лагер на "сините".

Изданието Times of Malta публикува материал за българския тим, в който основни акценти са треньорът Делио Роси и две от големите звезди на "Левски" - Габриел Обертан и Жорди Гомес.

"26-кратните шампиони на България от "Левски" избраха Малта за зимна дестинация за провеждането на тренировъчен лагер, който ще им позволи да се подготвят за втората част от първенството. Идването им бе потвърдено от треньора Делио Роси, който говори за зимните планове на пресконференция след четвъртфинала за Купата на България срещу "Дунав 2010", който бе спечелен и ги класира към финалните четири, където са още "Ботев" Пловдив, "Славия" и ЦСКА", пише на страниците си изданието.

"Клубът все още не е обявил официални дати и потенциални приятелски мачове, но вероятно това ще се случи следващия месец, защото първенството се подновява на 17 февруари."

"С оглед израстването на "Лудогорец", чийто тим спечели последните шест титли, "Левски" изпитва затруднения в това да се превърне в сериозна заплаха, а бившият треньор на "Лацио" Роси бе назначен с цел да възвърне гордостта на отбора."

"Сред играчите, които са на негово разположение, личат опитните Жорди Гомес и Габриел Обертан. Гомес беше ключова фигура за "Уигън Атлетик" в Премиър лийг, докато французинът игра за кратко в "Манчестър Юнайтед" и "Нюкасъл". 

"Отборът е трети с 39 точки, с девет по-малко от "Лудогорец". Българите имат едно участие в груповата фаза на Шампионската лига - през сезон 2006/07, когато са изтеглени заедно с "Челси", "Барселона" и "Вердер" Бремен, елиминирайки "Киево" в предходния кръг", пишат още от Times of Malta.
Етър съобщи имената на още звезди за юбилея

Вижте кои ще участват в празника по случай 100 години футбол във Велико Търново

България U15 с реми срещу Косово (ВИДЕО)

Две дузпи и 1:1 в контрола, играна в Прищина

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки