Люпко Петрович: В Левски ме натискаха по-малки хора от мен

Лудогорец си има Домусчиев, но няма традиции, допълни спецът

Люпко Петрович: В Левски ме натискаха по-малки хора от мен
Бившият треньор на Цървена звезда, Левски и Литекс Люпко Петрович направи фурор с работата си във Виетнам през тази година.
 
Сърбинът пое скромния Тан Хоа, който се мотаеше между 5-о и 15-о място в първенството и като по чудо не го изведе до титлата. Клубът завърши с равни точки с Куанг Нам, но след по-лоши показатели в преките двубои завърши на второ място.
 
Куанг Нам обаче не получи лиценз за участие в азиатската шампионска лига и там ще играе Тан Хоа. 
 
“Имахме проблеми в Левски, въпреки че бяхме на първо място, и аз напуснах. Не можех повече да издържам натиска. Хората около мен не бяха на своето място, както трябва да е. Обичам наравно Литекс и Левски.
 
За мен Левски е след Цървена звезда. Най-големият клуб в България. Както и ЦСКА. Сигурно е, че на първото място е Левски. Феновете на Левски са като тези на Цървена звезда. Обичам ги, а и те ме обичат.
 
Иначе имаше хора около мен, които само чакаха кога ще ме махнат. Беше трудно да очакваш всеки ден да те махнат, а ти си на първо място. И то да ме махат хора, които са много, много по-малки от мен”, каза Люпко пред Sportal.bg по повод последния престой на “Герена”.
 
Относно българското първенство, носителят на КЕШ с Цървена звезда обяви, че следи шампионата и прогнозира, че Лудогорец отново ще е шампион, защото е най-добрият отбор. 
 
“Лудогорец е водещият отбор вече 5-6 години. Сега може за седми път да стане шампион. Но няма традиции. Традиции имат Левски и ЦСКА.
 
Лудогорец има г-н Кирил Домусчиев, който вложи пари и направи големи неща, но няма публиката на Левски и ЦСКА. Един ден г-н Кирил Домусчиев може да реши да надгради. Мисля, че ако напусне Лудогорец, клубът няма да оцелее.
 
Следя българското първенство. Лудогорец е първи, ЦСКА - втори, а Левски е трети. Нормално е, защото Лудогорец дава по 1-2 млн. евро за футболисти. Сигурно и тази година ще стане шампион.
 
Ако един ден дойде човек като Домусчиев в Левски и вложи тези пари, Левски ще се върне на мястото си и ще стане шампион. Сега Гриша Ганчев е в ЦСКА. Води добре отбора, на втора позиция е. Полека се приближава, но засега Лудогорец има най-добрия отбор и ще стане шампион”, добави Петрович.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки