УЖАС БЕЗ КРАЙ! Мъката на Манчестър Юнайтед продължава (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Червените дяволи" се издъниха и срещу Саутхямптън (СТАТИСТИКА+КЛАСИРАНЕ)

УЖАС БЕЗ КРАЙ! Мъката на Манчестър Юнайтед продължава (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Манчестър Юнайтед преживя тежка вечер у дома в двубоя си със Саутхямптън. Тимът на Жозе Моуриньо направи 0:0 и записа трето поредна равенство във Висшата лига. Това е четъврти мач поред без успех за "червените дяволи", които допуснаха загуба и за Купата на Англия.

 
На всичко отгоре още в 14-ата минута на мача със Саутхямптън Ромелу Лукаку получи тежък удар в главата и бе заменен принудително.
 
Първата възможност за гол се откри пред Хуан Мата, който получи центиране от Погба, но ударът му бе неточен. Де Хеа пък трябваше да се намесва решително при удар на Уорд-Праус.
 
 
В 33-ата минута играчите на Моуриньо имаха претенции за дузпа, след като топката се удари в ръката на Йошида в наказателното поле. Съдията реши, че съприкосновението не  е умишлено.
 
Малко преди почивката Мхитарян центрира към Лингард, който бе непокрит, но ударът му с глава мина покрай вратата.
 
 
След почивката играта на Юнайтед бе пасивна, а идеи съвсем липсваха. Саутхамптън пропусна златен шанс да поведе, като основна причина за това бе поредната блестящата изява на Де Хеа. Испанецът успя да избие топката след удар на Шейн Лонг.
 
В 81-ата минута "червените дяволи" най-после успяха да пратят топката в мрежата зад Макарти, но попадението бе отменено поради засада. Повторенията показаха, че голът правилно не бе зачерен.
 
 
Манчестър Юнайтед отстъпи втората си позиция на Челси, който по-рано днес постигна успех с 5:0 над Стоук Сити. "Дяволите" са с 44 точки, докато "сините" имат 45. Манчестър Сити е далеч на върха с 58 точки и мач по-малко.
 
Саутхямптън заема 13-ата позиция с 20 точки.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки