Първо в NOVSPORT: Спас Русев прави грандиозна селекция в Левски!

Собственикът е решил на всяка цена да докара много класни попълнения на Герена

Първо в NOVSPORT: Спас Русев прави грандиозна селекция в Левски!

Селекцията в Левски на пръв поглед е зациклила и феновете са притеснени за представянето на отбора през пролетта. Според информация на Novsport.com, обаче това далеч не е така и всички в клуба работят под пълна пара за привличането на класни попълнения и надграждането на отбора. Лично собственикът Спас Русев е обявил, че няма да се жалят средства за превръщането на Левски в конкурентноспособен на Лудогорец и ЦСКА отбор.

По-рано през деня излезе информация, че "сините" искат да привлекат голаджията Хайме Мата от Валядолид, но освен него има и други отлични опции в нападение. Очаква се с Левски да подпишат още поне един ляв защитник, разиграващ халф и нападател, за да се изпълнят изискванията на треньора Делио Роси.

Не е изключено на Герена да акостира и голямо име в европейския футбол от ранга на Габриел Обертан, но преговорите с евентуалните играчи от този калибър са по-сложни и може да се проточат до самия край на трансферния прозорец в България.

Левски изостава сериозно от Лудогорец и ЦСКА в борбата за титлата в Първа лига, но е на полуфинал за Купата на България, където предстои да срещне в два мача "вечния враг" от "Армията".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки