Още един клуб застана зад Борислав Михайлов

Нов трансфер по оста Верея - Черно море

Още един клуб застана зад Борислав Михайлов

 Президентът на Верея  Галин Михайлов рядко дава интервюта. Бизнесменът обаче се съгласи да говори пред най-четената медия за предстоящия конгрес на БФС.

 

-Г-н Михайлов, каква е позицията на Верея за предстоящия конгрес на БФС на 16 февруари?
-Заставаме твърдо зад кандидатурата на Борислав Михайлов. Убедени сме, че той е изключително подходящ за президентския пост, защото се е доказал с действията си като професионалист. Г-н Михайлов се ползва и с доверието на президента на УЕФА Александър Чеферин.

-Назначихте млад специалист за треньор на Верея. Смятате ли, че Благомир Митрев ще оправдае доверието Ви?
-За нас сме сигурни, че Митрев е точният човек. Той е амбициозен и иска да се докаже. Сигурен съм, че ще успее, така както се справи и Александър Томаш.

- Не съжалявате ли, че изпуснахте доказан специалист като Илиян Илиев?
-Всеки отбор, който се разделя с Илиян Илиев сигурно съжалява. Благодарни сме на Илиев за свършената работа. Разделихме се като големи хора и той продължава кариерата си в Черно море. Вчера Илиев ми се обади и поиска един футболист от Верея. Удовлетворих молбата му и днес продадохме на Черно море Мирослав Енчев.

- Продължава ли целта пред Верея да е оставане в Първа лига?
- Да, това е целта, която поставихме пред отбора. Но когато видях момчетата на първата тренировка и разговарях с тях, разбрах че тяхната цел е да се класират сред първите 6 отбора. Това е тяхната лична цел, но ако не успеят да я постигнат няма нищо лошо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки