ПСЖ разби Дижон (ВИДЕО+РЕЗУЛТАТИ)

Неймар с четири гола

ПСЖ разби Дижон (ВИДЕО+РЕЗУЛТАТИ)

 Пари Сен Жермен разби с 8:0 Дижон в мач от 21-ия кръг на френското първенство. Играчите на Унай Емери се забавляваха по време на целия двубой и можеха да стигат и до още по-разгромен успех. 

 
Наставникът на тима реши да започне с Анхел ди Мария вместо Килиан Мбапе в атомното нападание на отбора и аржентинецът се възползва от шанса си, отбелязвайки първите две попадение и подавайки за третото на Единсон Кавани.


Уругваецът пък се разписа за 156-и път с фланелката на ПСЖ, с което се изравни със Златан Ибрахимович като голмайстор номер едно в историята на клуба. Рекордната покупка в световния футбол Неймар пък отбеляза четири гола. В крайна сметка в срещата се разписа и Мбапе, който се появи като резерва през втората част.
 
Резултатът бе открит от домакините още в четвъртата минута. Тогава Ди Мария сътвори шедьовър и с параболичен удар с левия крак прониза Баптист Рейне.


Десетина минути по-късно отново аржентинецът бе точен. Той довкара на празна врата един пас на Неймар след многоходова комбинация, при която бразилецът излезе сам срещу стража на гостите. Съвсем скоро резултатът набъбна на 3:0. Ди Мария центрира към Кавани и уругваецът с глава отбеляза трети гол. В самия край на полувремето Неймар също се разписа сред голмайсторите. Най-скъпият играч в историята вкара от фал.
 
 
Неймар вкара три гола през вторите 45 минути, а Мбапе също записа името си сред голмайсторите.

ПСЖ - ДИЖОН 8:0

1:0 Ди Мария (4)
2:0 Ди Мария (15)
3:0 Кавани (21)
4:0 Неймар (45)
5:0 Неймар (56)
6:0 Неймар (73)
7:0 Мбапе (76)
8:0 Неймар (81-д)
 
 
ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ
 
ПСЖ-Дижон 8:0
Амиен-Монпелие 1:1
 
Анже-Троа 3:1
Гингам-Лион 0:2
 
Лил-Рен 1:2
 
Метц-Ст. Етиен  3:0
 
Тулуза-Нант 1:1
 
Монако-Ница 2:2
Бордо-Каен 0:2
Марсилия-Страсбург 2:0
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки