Братоев: Може да ме псуват, но не и да ме плюят

"Имам изтръпвания и болки, които ми се струват нетипични за изкълчен глезен"

Братоев: Може да ме псуват, но не и да ме плюят

Нито един български волебойлист не заслужава го плюят и да го замерят със стотинки. Да го псуват го приемам, защото са фенове на другия отбор, обяви разпределителят на Нефтохимик 2010 Георги Братоев след мача с Пирин м Разлог, спечелен от шампионите с 3:1.

 

Във втория гейм играта беше прекъсната заради спречкване между национала и феновете. Братоев се оплака, че е бил наплют от трибуните и се наложи намесата на охраната в залата.
 
"Това, че голяма част от залите не отговарят на изискванията – трябва да се предприеме нещо. Когато публиката е на два сантиметра от теб, се чувстваш неприятно, защото те са много“, каза още той.
 
Братоев коментира и здравословното си състояние. Той сам изрази желание да влезе в игра, въпреки, че имаше риск за здравето му.
 
„Не се чувствам много добре, защото в турнира за Купата получих контузия. Имах няколко хематома, сега усещам доста големи болки. Трябва време“, обясни Жоро.
 
„Нужни са още 7-10 дни за контузията ми, да направя изследвания. Имам изтръпвания и болки, които ми се струват нетипични за изкълчен глезен“, добави разпределителят.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки