Минчев: Срамна игра за Берое

Не очаквах да е толкова лесно, заяви Видич

Минчев: Срамна игра за Берое
Националният селекционер и треньор на баскетболния Берое Любомир Минчев бе разочарован от загубата на възпитаниците си след разгромното поражение от Балкан с 65:92 и то пред собствена публика.
 
"Слаба игра на Берое и добра игра на противника.Това е, което мога да кажа. Мисля, че каквото и да говоря, каквото и да коментирам за нашия отбор днес беше срамно.
 
Ако предните мачове поне сме се борили днес беше срамно. Лично мен ме е срам отбора ми да изглежда по този начин и да има играчи, които престояват на терена. Не мога да бъда изобщо доволен и щастлив от този мач.
 
Много са проблемите, не искам да коментирам повече", заяви Минчев.
 
На другия полюс пък бе наставникът на Балкан Небойша Видич.
 
„Никога не съм мислил, че ще бъде лесно. Затова бяхме изключително съсредоточени в мача още от самото начало. Видно е, че в Берое има проблеми, всички знаем за тях.
 
Не съм си мислил, че мача ще бъде толкова лесен, но след като разликата стана 25 точки, се видя, че ние сме по-класния отбор на терена.
 
Уважавам Любомир Минчев като треньор и като човек и съжалявам за проблемите, които имат. Играхме по-агресивно и в защита, успяхме да опазим Майк Ди Нуно и с това взехме победата", заяви Видич. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки