Академик Бултекс започна тренировки в "Колодрума"

Пловдивчани очакват много по-трудно домакинство срещу Ибар

Академик Бултекс започна тренировки в "Колодрума"
Академик Бултекс 99 ще проведе всички свои тренировки до сряда, когато от 18:30 часа посреща черногорския КК Ибар в изключително важния мач от Балканската лига, в „Колодрума”.
 
Тази вечер момчетата на Асен Николов провеждат първо занимание в голямата зала, а утре ще имат две тренировки и в сряда сутринта преди мача – още една. Тогава условията в „Колодрума” ще изпробват и гостите, които утре от 18:00 часа гостуват на Рилски спортист.
 
Всички в пловдивския тим са здрави. Митко Димитров е излекуван от вируса, който междувременно повали и Мануел Джонсън. Американското крило обаче вероятно ще бъде на линия за двубоя. Адриян Секулов също е възстановен от травмата и ще бъде на разположение на старши треньора Асен Николов.
 
В първия мач от кампанията Академик Бултекс 99 победи Ибар като гост, но сега съставът на съперника ще бъде доста различен.
 
Оттогава черногорците привлякоха нов треньор – словенеца Мухарем Вугдалич, американския гард Джерал Симънс, играл миналия сезон за Рилски спортист, американския 206-сантиметров център Морис Джефърс и опитния босненски гард Динко Пелито. В строя ще бъде и Владимир Томашевич, който бе контузен в първата среща.
 
Билетните каси на Колодрума пък ще отворят час преди началото на мача – в 17:30 часа.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки