Обвиниха човек на Любо в лъжа

Не намесвайте деца в агитацията, призоваха от Локомотив (Дряново)

Обвиниха човек на Любо в лъжа
Клуб е пускал опашати лъжи в подкрепа на Любослав Пенев, стана ясно вчера.
 
Измамата разкриха от Локомотив (Дряново). Треньорът от школата на тима Пламен Обрешков заяви, че от Прециз (Монтана) са разиграли грозна сценка пред Пенев. Това стана преди дни, когато бившият селекционер на националния отбор и треньор на Литекс имаше среща с представители на Северозапада.
 
Тогава той бе посрещнат от юноши на Прециз, които твърдяха, че не били допуснати на турнир в Дряново, защото шефовете на отбора подкрепяли Пенев.
 
„Аз съм организатор на повечето турнири в Дряново. Правим ги от ФК Локомотив (Дряново). Правим ги както повечето колеги - обявяваме турнира и приемаме заявки. Досега не сме отказвали участие на ФК Прециз (Монтана).
 
Дори през месец ноември същият отбор взе участие в турнир за Футбол 9. В момента организираме друг турнир и също сме ги поканили, но досега не са потвърдили.
 
Некоректно е да се говори, че сме отказали участие на даден отбор, който не е искал да участва. Не е коректно да се петни името на града ни с безпочвени обвинения. Нека господина да покаже доказателство, че му е отказано участие по тия доводи!
 
Не е коректно, защото се намесват деца. И също така не е коректно да се водят деца на изборни срещи", заяви Пламен Обрешков пред „Спортал".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки