След анонса за контузия: Народът не вярва на Гришо!

Вижте реакцията на обикновените фенове след признанието на Григор Димитров, че може да не играе в София

След анонса за контузия: Народът не вярва на Гришо!

Пресконференцията на Григор Димитров от столичния хотел "Хилтън" безспорно се превърна в тема №1 за българския спорт в съботния ден. Анонсираната възможност световният №4 (от понеделник) да не играе в турнира "София Оупън" буквално "взриви" социалните мрежи. Запалянковците масово негодуват, че може да се потвори ситуацията от 2016 година, когато турнирът ATP 250 мина без участието на Гришо и това доведе до сериозен отлив от публика в зала "Арена Армеец".

Преобладаващото мнение сред феновете е, че има нещо "гнило" в информацията за контузия в рамото, за каквато говори златното момче на родния тенис. Появиха се доста съмнения, че става дума за организиран план, целящ да извади Димитров от участие. Публична тайна са изключителната близост на Гришо с Георги Стоименов, зет на скандалната фамилия Малееви. Същият този Стоименов от години води война с родната тенис федерация и с част от хората в ATP и сега се прокрадват мнения, че това е причината за изненадващата контузия...Дали това наистина е така или Григор Димитров е с травма и има нужда от почивка, предстои да разберем в следващите няколко дни...

Ето част от мненията в социалните мрежи на обикновените хора, които събра екипът на NOVSPORT.COM:

Асен Балбузанов (Русе): Защо ли не съм изненадан??! Там , където са Малееви е винаги кално, гнило и вонящо!!! Явно „Гришо“ е поредният УПОТРЕБЕН от тях!!! Жалко!!!


Васил (София): Барбаронова освен за заменките трябва да я осъдят и за злоупотреби с Григор! Горкото момче, няма ли кой да му отвори очите?

Един твой фен: Григоре не ти прави чест да ни излизаш с номера от селски хасковски вечеринки....На турнира в Австралия тръбеше през цялото време че "чувствам тялото си в превъзходна форма", а сега ни сервираш нескопосано, че през цялото време си бил с някаква контузия в рамото, за да оправдаеш слабото си представяне. Истината е че уви нищо старо не си забравил и нищо ново не си научил....да изреждам ли...ненамаляващи двойни грешки, слаб първи сервиз, липса на изненада и на стратегия за всеки отделен играч и т.н. Така че моля те не подценявай българските си фенове (не ти прави чест), защото ние сме наясно с тениса и с това, което се случва с тебе, , а ти?Не можеш да носиш няколко дини под една мишница, запомни го. Или се отдай 100 % на тениса или се откажи.

Соросоиди: Мафията Малееви... замесени и с “партията” ДА БЪЛГАРИЯ, финансирана от Сорос. Сега и тениса искат да завземат. Боклуци.

MR Bean: абе хора, нали има клауза в договора при контузии.... и ако е толкова страшно Гришо ще се яви на първия мач и ще отпадне-просто нали. А що се отнася до малейките,мама им е лакома до пръсване.

Емоф: Григоре, кое рамо те боли, това на което си носеше сака при пристигането на летище София или другото?

Анонимен: Докато журналенцата не спрат да получават пари, за да рекламират този национален предател и боклук, този ренегат няма да спре да се гаври с България! Незабавно да му бъде отнето българското гражданство! Този предател и алчен бивш българин няма нищо общо с България! Да, Петьо Волгин се оказа прав за този боклук!


Аз
: Кво ми го хвалите този, печелил по много, не знам си кво..Гледам вчера по новините как го питат нещо, а той се прави на велик. Ами бъди възпитан, културен, спри се за 1-2 минути, отговори и тн. А и друго, кацнал на Т 1 в София, значи е летял с ниско тарифна авиокомпания. Е, нали има пари, да лети както му " подобава ". И той измислен картоф, ще залезе един един. Гришасах от него вече.

Анонимен: Българите не го искаме и му казваме задружно марш от България продажник скапан, каун, мърша

Кауна в действие: мама му алчна да е.. същата мастия е като индийската перука и същия некадърни, бездарник и родоотстъпник. Сега хак да ви е дебили

Цветомир Георгиев: Григор пак отказа да играе за България!!! "Имам други цели", отвърна тенисистът на въпрос за Купа Дейвис през тази година!! Какви са тези цели, бе каун? Ами контузията заради, която няма да играеш в София? Докато биеше с мъка треторазрядници на АО нямаше травма и говореше за спечелването на първи ГШ... а сега подви опашка, като видя колко си далеч от големите!! А скоро ще станеш на 27!

Александра: Очевадно е, че Григор е дошъл с нагласата да играе, и то заради публиката! Не се чувства добре, но се надява на добри новини. И ние така, но масово "феновете" ще издивеят ако контузията не му позволи. Някой по-долу беше казал за тези, които отсега се чувстват прее*ани, че билети се купуват за ден/кръг от турнира, а не за мач на Григор, но иди обяснявай. Нещото което ми направи най-силно впечатление обаче е, че Григор си каза, че не знае кои са участниците в София. Факторът да е тук е само защото е "вкъщи", а не точките, нито парите.... Момчето не усуква и увърта нещата: Ще играя в София ако съм здрав. Няма да играя за Дейвис при никакви обстоятелства. Точка.

Матей: Още миналата година казах, че Григор няма да играе в София, с което си навлякох негативните коментари тук. Е сега съм на път да позная. Ще се радвам да видя "пълните" трибуни в негово отсъствие, защото всички се овътриха с билети, хах. Е нищо, може пък и за един сет Григор да зарадва публиката, но ще е конфузно да се откаже срещу някой квалификант.

angel55: Това беше подготовка на почвата, че няма да играе :(((

яжте сега каунския: мама ви дебилска, къде бехта кога си давахте парите за билети не си ли познавате хасковското п.дерастче ? За урок да ви е

 

Ганчо:  Малко са Ви наградните фондове бе балъци. Момчето играе за повече парички и думата родолюбие остава малко назад в разбирането му. Видяхте ли как се беше маскирал на Айрогара софия, от какво се крие. Страх го е може би някой да не поиска автограф. Бях се обзаложил, че няма да играе за България. Познах отново. Това момче се е взело много на сериозно и мисля, че му трябва изтрезняване - 100тен в ранг листата и когато и тук го забравят, да започне отново да копае.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки