ЦСКА показва 4 нови през уикенда

Очаква се Укра да подпише своя договор

ЦСКА показва 4 нови през уикенда
ЦСКА ще представи поне 4 нови попълнения в събота по обяд.
 
Тогава отборът играе и последната си шеста контрола преди подновяването на първенството. От "Армията" обявиха вчера, че проверката с Царско село на 10 февруари ще започне в 13 часа. Малко преди началото на спаринга с един от лидерите във Втора лига червените ще представят пред феновете новите си попълнения. 
 
До момента те са три - Алберг, Жеферсон и Бланко, но се очаква до събота бройката им да нарасне с поне още един състезател. Близо до договор с клуба е 29-годишният Андре Монтейро-Укра. Португалското крило проведе двуседмично възстановяване в клиника в Щутгарт, а в сряда би трябвало да тренира с ЦСКА на базата в Панчарево. 
 
Много вероятно е той да парафира с армейците в близките дни, а в събота да бъде представен пред феновете като ново попълнение. Укра обаче няма да вземе участие в контролата с Царско село, а ще я изгледа от ВИП ложата в сектор А. Очаква се той да е готов за пълноценни изяви след месец. Освен него ЦСКА може да привлече и още един футболист до събота.
 
За проверката на 10 февруари на "Армията" ще бъде отворен само сектор А, а входът за зрители ще бъде свободен, съобщиха от клуба.
 
ЦСКА ТВ ще излъчи приятелската среща на живо. До момента тимът изигра пет контроли. В първата проверка армейците победиха Вихрен в Сандански с 2:0, а по време на лагера в Испания разгромиха Дзянсу Сунин с 8:0 и завършиха наравно срещу Динамо Киев (0:0), Спартак Москва (0:0) и Тянжин Теда (1:1).
 
Първият мач на ЦСКА от пролетния полусезон е на 17 февруари срещу Верея 6 Стара Загора. Двубоят ще се играе на "Трейс арена" от 15:00 часа. 2000 привърженици на червените ще подкрепят тима в първия пролетен кръг.
Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки