Кайзера: Каква е политиката и какъв е бюджетът на Левски?

„Роси и Русев трябва да обяснят клубът финансово стабилен ли е, какво ще преследва отборът и как ще играе”

Кайзера: Каква е политиката и какъв е бюджетът на Левски?

Бившият халф на Левски Николай Тодоров призова собственика на отбора Спас Русев да повдигне завесата около случващото се в клуба. 

"Единствените хора, които могат да дадат истински отговори за ситуацията в Левски, са собственикът и изпълнителният директор. А за играта трябва да отговарят от спортно-техническия щаб. Защото ние можем да говорим много, но после чуваме как ветераните много критикуват. Хората не искат да слушат Николай Тодоров, а Делио Роси и Спас Русев. Те трябва да обяснят каква е политиката, клубът финансово стабилен ли е, какъв е бюджетът, какво ще преследва отборът, как ще играе! Точно те трябва да се произнесат по тези неща, за да разберем и ние - хората, които обичат Левски", заяви настоящият треньор на Миньор Перник пред „Тема Спорт".

Преди десетина дни от клуба си тръгна мениджърът и координатор по спортно-техническите въпроси Асен Букарев, който посочи, че Левски се управлява еднолично. Той също заяви, че не е бил наясно какъв е бил бюджетът на клуба.

"Предполагам, че Букарев казва истината, че е бил игнориран за някои неща. Все пак един човек, който е с достойнство и иска да излезе с чисто име от тази длъжност. Той така и направи. Той каза една метафора с ябълка (б.а. - че Левски лъска гнила ябълка). Щом той го е направил, бих повярвал, а и бих се замислил за доста други неща, защото със сигурност той не го е казал просто така", завърши Тодоров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки