Допълнителна трибуна за реванша Бултекс 99 - Рилски спортист

Билетите с цени между 2 и 7 лева

Допълнителна трибуна за реванша Бултекс 99 - Рилски спортист
Допълнителна трибуна ще бъде осигурена за срещата реванш на Академик Бултекс 99 срещу Рилски спортист от полуфинала на турнира за Купата на България по баскетбол за мъже.
 
Двубоят е в събота от 18:00 часа в комплекс „Сила”. В първата среща снощи пловдивският тим победи съперника в Самоков с 12 точки разлика и е на крачка от историческо класиране на финал.
 
Старши треньорът Асен Николов и състезателите обаче не си правят илюзии, че в събота ще бъде леко. Интересът към двубоя е голям още отсега. Билетите за ложата ще са на цена от 7 лева, а останалите места ще струват по 5 лева.
 
За ученици и пенсионери пропуските са по 2 лева. Клубното ръководство покани всички служители на своя основен спонсор – фирмата Бултекс 99, да присъстват на мача.
 
Отборът призовава за подкрепа цялата пловдивска общественост – футболни и спортни клубове, техните фенове, представители на местната власт. 
 
„Нека напълним залата, защото тимът има нужда от подкрепа в този изключително важен мач”, заяви президентът на Академик Бултекс 99 Васил Врачев.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки