4 хиляди ще помагат на Балкан за немислим обрат

Сините на прага на 11-и финал за последните 19 години, Рилски излиза за чудо в Пловдив

4 хиляди ще помагат на Балкан за немислим обрат
Близо 4 хиляди зрители се очаква да напълнят "Арена Ботевград" за реванша между Балкан и Левски Лукойл от полуфиналите за Купата на България.
 
Двубоят е от 18:00 часа, като отново ще бъде предаван пряко по БНТ.
 
Сините излизат в ролята на фаворит за класиране за финала на турнира на 3 март, след като изковаха добър аванс от 11 точки 6 "Универсиада" в сряда. При положение че успее да довърши започнатото, съставът на Константин Папазов ще играе за 11-и път в последните 19 години за отличието. За този период Левски взе 4 трофея, за да натрупа общо 12 в клубната витрина.
 
От ръководството на Балкан заявиха, че подобно на сините също са предоставили 10 процента от капацитета на "Арена Ботевград", което означава, че около 450 места ще са предвидени за феновете на столичани.
 
Двамата треньори не се очаква да направят съществени промени в стартовите си петици в сравнение с това, което започнаха на 14-и. При положение че зелените все пак заличат пасива от 11 точки, което ще бъде отчетено като малко чудо, те ще се класират за пръв път на финал в турнира от точно 30 години.
 
В другия сблъсък всичко изглежда значително по-протоколно. Академик Пд приема Рилски спортист след победа с 12 точки насред Самоков.
 
Така съставът на Людмил шанс, за да преодолее този трофея. Студентите пък не Хаджисотиров ще разчита на дефицит и за трети път в са участвали в такъв мач от нещо повече от късмет и  историята си да спори за  62 години.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки