Наско Сираков: Няма да има незабравима "синя" пролет!

"Искам наистина да вярвате, че рано или късно на нашата улица ще изгрее слънце", допълни легендата

Наско Сираков: Няма да има незабравима "синя" пролет!
Бившият спортен директор на Левски - Наско Сираков направи специално видео обръщение към феновете на "сините", а то бе публикувано във "Фейсбук" групата "Синя приказка - Без цензура".
 
Ето какво каза Сираков:
 
"Аз няма да ви обещавам незабравима синя пролет, понеже просто такава няма да има. Но искам наистина да вярвате, че рано или късно на нашата синя улица ще изгрее слънце".
 
Клипът е насочен към детско-юношеската школа на 26-кратния български шампион. Боримиров също има участие в него:
 
"ДЮШ е нещо, на което много залагаме. За нас е приоритет всеки ден да развиваме качествата на децата, защото те са бъдещето на Левски и родния футбол. Благодаря на всички наши фенове, които са ни подкрепяли през годините. Надявам се и през 2018-а отново да ни подкрепят".
 
Във видеото са включени и някои от младите таланти на Левски.
 
"Искам през тази година отново да стана шампион с моя набор 2003 година. За първи път играем в Елитна до 15 години. Искам да се представим добре както през първия полусезон, когато не допуснахме загуба и да вземем титлата", казва Иван Вълев.
 
Цветелин Ставрев от набор 2001 година допълва: "Надявам се, че през втория полусезон ще успеем да изпреварим Ботев (Пловдив) в Елитната група до 17 години.
 
Даниел Начев и Гален Димов (набор 2001) си пожелаха да се наложат при мъжете на сините. А Никола Църовски и Денис Динев (2004 година) да стигнат до националния отбор.
 
Мъжкият отбор на "сините" пък сериозно изостава в битката за титлата през този сезон, заемайки третото място във временното класиране, след ЦСКА и Лудогорец. Играчите на Делио Роси обаче ще имат шанс да се състезават за Купата на България, като на столичани предстоят два полуфинални двубоя с ЦСКА.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки