Славия ще ближе рани с Витоша

Георги Ангелов дебютира в отбрана за бистричани, Старокин става халф

Славия ще ближе рани с Витоша
Славия не успя да постигне победа в първите два летни кръга и се отдалечи от място в челната шестица.
 
Белите бяха разбити от Лудогорец - 1:4, а освен това не успяха да подчинят Локо Пд в столицата и стигнаха само до 1:1.
 
Неделният мач срещу Витоша е идеален момент за възпитаниците на Златомир Загорчич да стигнат до успех. Треньорът няма да може да разчита на контузените Чунчуков и Йомов.
 
"Няма значение срещу какъв съперник се изправяме. Трябва да влезем в мача максимално концентрирани и със самочувствие. Необходимо е да изиграем силен двубой и да се опитаме да победим. Всяка среща в Първа лига е трудна за нас - доказателство са предишните две.
 
Затова няма как да посмеем да подценим някой. През есента се изправихме срещу Витоша и победихме с 4:0. Сега се надявам да направим същото, защото си гоним нашите цели", каза пред "Тема спорт" Загорчич.
 
Очаква се дебют за Витоша да запише взетият под наем от Левски Георги Ангелов. Ако той започне в отбрана, то Орлин Старокин ще бъде преместен в халфовата линия. Бистричани, които преследват първи успех в елита, се настройват за победа. Треньорът им Костадин Ангелов изчетка съперника. 
 
"Славия са ми много симпатичен отбор, защото са от тимовете, които успяват да налагат младите си играчи, а след това да ги продават в чужбина. Точно по този начин трябва да се менажира един клуб.
 
Иска ми се Витоша да се движи до тях като мениджмънт. Имам предвид в изграждането на футболистите, а след това и тяхната продажба. Симпатизирам им, но в случая ще направим всичко възможно белите да бъдат победени.
 
Витоша досега не е имал лек мач в Първа лига, и този няма да е такъв. За разлика от другите отбори, ние имаме предимството всяка среща да ни е тежка и точно това ще ни остави в Първа лига в края на сезона", заяви Ангелов пред "Тема спорт".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки