ЦСКА с най-доброто срещу Хебър

Тигрите без публика днес, определиха решението като недопустимо

ЦСКА с най-доброто срещу Хебър
ЦСКА приема днес от 18:00 часа Хебър в един от двата най-интригуващи и на пръв поглед равностойни сблъсъци от четвъртфиналите в Суперлигата.
 
Армейците посрещат тигрите от Пазарджик в зала "Васил Симов", като влизат в ролята на лек фаворит. Треньорът на домакините Александър Попов ще може да разчита на най-доброто, с което разполага в момента. С изключение на трайно контузения Станислав Петков всички останали волейболисти на червените ще бъдат на разположение на специалиста.
 
"Въпросът не е толкова дали те са на разположение, а в каква форма се намират. Защото, да, те са възстановени и мога да разчитам както на Яни Георгиев, така и на Венци Георгиев. Надявам се обаче, че ще бъдат и готови за игра, при това на най-високо ниво. Защото съперникът ни е силен и разполага с качествени волейболисти. При това с опит.
 
Хебър може и да не е играл плейофи от 20-ина години, но Минчо Минчев, Агонцев, Трифонов, Палийски и Лалов са със солидни визитки и имат не просто участия, но и титли и финали. Надявам се, че няма да ни се наложи да използваме домакинското си предимство и ще решим серията в два мача. Знаете, че плейофите са с различна мотивация и психологическият фактор е много важен. Надявам се, че ще извлечем максимума от предстоящите срещи", коментира пред "Тема спорт" Сашо Попов.
 
Той поздрави и колегата си Атанас Петров, който води Хебър. Младият специалист е кадър именно на ЦСКА. Гостите пристигат в София с амбиция да елиминират именития си съперник. Те обаче останаха разочаровани от факта, че няма да могат да разчитат на подкрепа от своите фенове. 
 
"След официално запитване от страна на ръководството на ВК Хебър във връзка с позволения брой за гостуващи привърженици за двубоя срещу ЦСКА стана ясно, че залата на столичани, по препоръка от полицията, не отговаря на условията да приеме и един организиран гостуващ привърженик. При подобни обстоятелства Хебър не може да гарантира на своите членове обособено и сигурно място в залата на столичния гранд.
 
Сърдечно се извиняваме на нашите привърженици за невъзможността да им бъде подсигурен достъп. Припомняме на всички, че този спорт е направен за публика, а на фона на всичко хубаво, което се случва в спортна зала "Васил Левски", подобни недоразумения срещу нашите фенове, желаещи да гостуват в друга зала, са недопустими", написаха тигрите във Фейсбук.

 

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки