Попето: Всички трябва да се обединим около националния!

"Има позитивизъм от тази контрола", каза капитанът на България и поздрави Лудогорец за "перфектните условия"

Попето: Всички трябва да се обединим около националния!

„От 4 дни сме на лагер, направихме 3 тренировки със системата, която за някои е нова, а за други – не.”

Думите са на капитана на българския национален отбор Ивелин Попов след минималната загуба от Босна и Херцеговина в контрола, играна в Разград.

„Имахме доста положения преди почивката - в началото не можахме да вкараме гол, а после допуснахме такъв след наша грешка. Само попадението ни липсваше през първото полувреме, иначе се представихме добре, отнемахме топката в половината на съперника и играта ни вървеше. Има позитивизъм от тази контрола”, посочи Попето и бе запитан дали след почивката той и съотборниците му са отпаднали физически. 

„Не бих казал, че сме се уморили след почивката. Босненците играят в силни отбори, а и знаете каква легенда им е треньор, просто след почивката заиграха по-силно. Ние тичахме и се раздавахме, защото защитаваме България и името си, а както виждате – хората го оценяват”, каза 30-годишният футболист, който играе в Рубин Казан под наем от Спартак Москва.

„Всички трябва да се обединим около националния ни отбор. Искам да поздравя хората от Лудогорец. Осигуриха ни перфектни условия за работа и също така чудесен терен, въпреки атмосферните условия – адмирации.”

„Сега имаме три дни да се подготвим за мача срещу Казахстан на Станимир Стоилов - отиваме за победа.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки