Секс скандал с малолетни футболисти в Аржентина!

Виновните ги чакат 20 години зад решетките

Секс скандал с малолетни футболисти в Аржентина!

Секс скандал разтресе аржентинския футбол. Играчите на един от юношеския отбор на Индепендиенте били третирани като проститутки от ръководството на клуба. децата били използвани като секс играчки от футболни функционери.

 

Скандалът избухна, след като едно от момчетата от юношеската академия на футболния клуб сподели с психолог, че заедно с още шестима от съотборниците му са били ползвани като проститутки.
 
Сексуалните посегателства се превърнали в норма на поведение за редица от функционерите на клуба при общуването им с подрастващите футболисти, съобщава испанският вестник "Марка", цитиран от "Русская весна". 
 
Момчетата, пристигнали в академията от далечни региони на страната, били съблазнявани със скъпи подаръци, модни вещи и пари, с които да могат да си отидат до вкъщи и да се видят с родителите.
 
Прокуратурата в Буенос Айрес е арестувала организатора на първенството за юношеските отбори Алехандро Карлос Дал Чин, футболния агент Хуан Мануел Диас Валон и футболния съдия Мартин Бустос, който според публикацията бил ХИВ-инфектиран. 
 
Участниците в грандиозния секс скандал са заплашени от 20 години затвор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки