Петър Колев: Титлата още не е решена

"Свикнали сме без Херо на пейката, ситуацията с Анисе е тежка"

Петър Колев:  Титлата още не е решена

Тази победа ни дава добър психологически аванс, но нищо не е решено. Трябва да продължим да печелим, за да станем шампиони.  Това ще кажем и на играчите, обави помощник-треньорът на Лудогорец Петър Колев след успеха с 3:2 срещу ЦСКА. На него и Георги Чиликов се наложи да водят отбора в отсъствието на Димитър Димитров - Херо, който беше изгонен.

 

"Стана тип английски мач, благодаря на играчите, че намериха сили два пъти да обърнат резултата и да спечелят. Излязоха мотивирани, някой бяха леко пренавити. Двубоят беше много важен, авансът от 6 точки ще ни даде спокойствие до края",  продъжи Колев.
 
"При единствената грешка през второто полувреме получихме гол. Това е изключително тежко за преодоляване. Изключително добро включване на Швиерчок, това беше неговото полувреме. На пейката имаме и други много добри футболисти", каза още специалистът.
 
"Неприятно, когато треньора гжо няма на пейката, но ние сме свикнали", добави Колев. 
 
"Точна информация за състоянието на Аните няма, но първоначалните дани са за доста тежка контузия. Призовава отбора да му посвети победата, защото го чакат много тежки месеци", завърши той.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки