Марадона с атака към Сампаоли

Легендата на Аржентина заяви, че е бил използван от Хорхе

Марадона с атака към Сампаоли

 Аржентинската легенда Диего Марадона изригна по адрес на селекционера на "гаучосите" Хорхе Сампаоли. Според митичния №10 специалистът го е използвал, за да стигне до пейката на Аржентина. 

"Сампаоли ме предаде. Когато Аржентина спечели Купа "Дейвис" той ми каза, че иска да организира събитие в моя чест в Севиля, но след това започна да говори за футбол. Приех, но виждах, че си е наумил разни други неща. Сампаоли не искаше да говори с Марадона, а искаше да стане старши треньор на националния тим. Той разполага с цял арсенал от сътрудници, които се опитват да обяснят, че топката е кръгла. Ние, футболните хора, обаче не си спомняме някакво голямо постижение на Хорхе Сампаоли. Ако днес някой го уважава, това е заради Аржентина", каза световният шампион от 1986 година пред южноамериканската версия на CNN. 

Дон Диего се заяде и с аржентинския президент Маурисио Макри, казвайки: "Боли ме, че много хора не успяват да изкарат месеца, а един президент вместо да мисли за хората, се съобразява с Тръмп. Очаквам, че в един момент американското знаме ще застане на мястото на аржентинското".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки