Аматьори срещу професионалисти в конкурсите на Maча на звездите

Треньорите Хаджисотиров и Видич ще си изберат отбори със специално шоу в четвъртък

Аматьори срещу професионалисти в конкурсите на Maча на звездите
За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки.
 
През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат редом със шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли. 
 
Организаторите от „СпортЛаб” и Национална баскетболна лига обявиха, че в името на баскетболното шоу към шестимата участници във всеки конкурс ще бъдат добавени победителите от аматьорските турнири, които ще премерят сили с професионалистите.
 
На пресконференция в четвъртък, 12 април в зала „ГАЛЕРИЯ” на Национален Студентски Дом (площад "Народно събрание" 10, ет.1), със специална шоу процедура треньорите Людмил Хаджисотиров и Небойша Видич, ще изберат кой от двата отбора „TOYOTA” или “CREDIHELP” ще водят в 100% Power Мача на звездите. След това ще се определи и към кой отбор ще се присъединят помощник -треньорите – Георги Давидов и Александър Дяковски. 
 
Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще струват 7 лв. Организаторите обещаха, че ще направят много приятна изненада за феновете - ще раздадат специална награда и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с томбола от първите 1000 закупили билети за двубоя.
 
Междувременно станаха ясни съставите на отборите в аматьорския 100% Power Мач на звездите. Те ще бъдат разпределени в отборите „ЗАПАД” и „ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ”:
 
ОТБОР „ЗАПАД”:
 
Янко Янчев  (треньор)
Матей Митев 
Дамян Стоянов  
Атанас Даракчиев 
Антонио Антов
Радостин Димитров  
Иван Стойчев 
Йордан Георгиев 
Владимир Георгиев 
Христо Гатев
Симеон Ценов 
 
ОТБОР „ЦЕНТЪР, ИЗТОК, ЮГ”: 
Саша Топчев (треньор) 
Димитър Янчев
Тодор Куртев 
Тони Личев
Кирил Дялков 
Богомил Дичев
Николай Шатъров
Милен Желев
Николай Златков 
Найден Найденов
Стоян Даракчиев 
 
Треньорите на двата отбора ще имат възможността да направят своя избор за един нападател и един гард, а пълните състави ще бъдат обявени в четвъртък, 12 април в Национален Студентски Дом. 
 
Трескава подготовка за 100% Power Мача на звездите от BGO Software Basketball League тече и за конкурсите по стрелба и забивки. Всички отбори от BGO Software Basketball League вече правят своите селекции за регионалните конкурси по стрелба от зоната за 3 точки и забивки.
Регионалните конкурси ще се проведат до 15-ти април, като всеки регион ще излъчи по двама участника във всеки конкурс. Общо 8 участника в конкурса по стрелба и 8 в конкурса по забивки, ще влязат в титанична битка на самия мач на звездите за излъчване на шампионите при аматьорите.
 
Част от звездната награда за победителите в конкурсите е, че те ще участват и конкурсите в 100% Power Мача на звездите на професионалистите от НБЛ. 

 

Берое е на победа от титлата (ВИДЕО)

След втори успех над Монтана 2003

ОБЗОР: Балкан би Черноморец с точка разлика (ВИДЕО)

Победи за Спартак Плевен, Левски и Академик в НБЛ – резултати и класиране

Баскетболистките на Рилски спортист с бронзови медали

След като разбиха Локомотив София с 90:45

ОБЗОР: Берое удари Монтана на старта в битката за титлата при жените

Рилски спортист дръпна на Локо Сф в спора за третото място

Филаделфия преодоля Маями, Хийт ще спори с Булс за място в плейофите

Ембийд се завърна за 76-ърс

НБА легенда каза "край"

Вижте кой е той

Павлин Иванов продължава битката в бъскетболните плейофи на Румъния

Вижте подробности

Мечтата на Сакраменто е жива, "кралете" биха почти без Везенков (ВИДЕО)

Кошмар очаква тима на българина

Историческо! Първи испански треньор в НБА

Жорди Фернандес ще поеме Бруклин Нетс

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки