Промяна в състава на Тойота за Мача на звездите

Барона обещал да покаже на играчите как се забива

Промяна в състава на Тойота за Мача на звездите
Мартин Дурчев е новото име в съставите за 100% Power Maча на звездите. Крилото на Академик Бултекс 99 влиза в отбора на ТОЙОТА на мястото на отпадналия Цветомир Куртев.
 
Дурчев е сред най-често избираните от феновете състезатели и е любимец заради атрактивните си участия в конкурса за забивки. 
 
Ясен стана и съдийският наряд, който ще се грижи за спазването на правилата в звездното шоу. Ботевград е представен с двама свои кадри - дежурен делегат ще бъде Владимир Атанасов, а трети съдия е колоритният Иван Маринов - Барона. Тройката допълват Владимир Цеков от София и Милен Цветков от Плевен. Близки до Барона споделиха, че той може да се окаже една от атракциите в Мача, като е обещал да покаже на играчите как се забива. 
 
На пресконференция в четвъртък, 12 април, от 13:00 в зала „ГАЛЕРИЯ” на Национален Студентски Дом със специална шоу процедура треньорите Людмил Хаджисотиров и Небойша Видич, ще изберат кой от двата отбора „TOYOTA” или “CREDIHELP” ще водят в 100% Power Мача на звездите.
 
След това ще се определи и към кой отбор ще се присъединят помощник -треньорите – Георги Давидов и Александър Дяковски. 
 
В пресконференцията ще участва и Тина Димитрова - спортен директор на БК Академик Бултекс 99. Нейният отбор за деца с умствени увреждания ще се включи в инициативата "Аз обичам баскетбола", която организаторите на 100% Power Maча на звездите от "СпортЛаб", Българска Федерация по баскетбол и Национална баскетболна лига подеха преди няколко сезона с цел България да бъде домакин на Европейско първенство по баскетбол за мъже през 2021 година. 
 
На пресконференцията ще станат ясни и пълните състави за аматьорския 100% Power Maча на звездите. Над 7 000 души се включиха в гласуването за избор за отборите онлайн. За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите аматьори ще се борят срещу професионалисти в трите конкурса – тройки, умения и забивки. През тази година BGO Software баскетболната лига ще излъчат представители в конкурсите, които ще се включат редом със шестимата професионалистите в битката за индивидуалните титли. 
 
Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на 100% Power Мач на звездите (след 15 април) ще струват 7 лв.
 
Организаторите обещаха, че ще направят много приятна изненада за феновете - ще раздадат специална награда и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглени с томбола, сред зрителите, закупили първите 1000 билети за двубоя.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки