10 от Барса взеха само точка на Селта (ВИДЕО)

Признаха гол с ръка на Яго Аспас

10 от Барса взеха само точка на Селта (ВИДЕО)

Барселона направи 2:2 при гостуването си на Селта в мач от 33-ия кръг в Примера дивисион. Гостите на два пъти повеждаха с голове на Усман Дембеле и Паулиньо, но Селта се измъкна от загубата чрез Джони Кастро и Яго Аспас. Попадението на Аспас обаче бе доста спорен, тъй като нападателят игра с ръка. Гостите пък завършиха мача в намален състав, след като Сержи Роберто бе изгонен с директен червен картон в 71-ата минута.

 

Барса откри резултата в 36-ата минута. Домакините сбъркаха при изнасянето на топката, Филипе Коутиньо отне и подаде за Пако Алкасер, той продължи към Дембеле, който с много точен удар отбеляза за 0:1.
 
В самия край на полувремето домакините изравниха. Гомес напредна отдясно и центрира по земя във вратарското поле, където Джони Кастро отблизо засече топката в мрежата - 1:1.
 
В 55-ата минута галисийци претендираха за дузпа на Люка Дин, който се сблъска с откъсващия се Максимилиано Гомес, но съдията не посочи бялата точка.
 
В 60-ата минута Ернесто Валверве все пак се реши да пусне в игра Лионел Меси на мястото на Филипе Коутиньо, а Серши Роберто замени Андре Гомеш.
 
Малко след това Барса отново излезе напред в резулатта. Нелсон Семедо центрира по земя в наказателното поле и Паулиньо чукна топката във вратата. В 72-ата минута Сержи Роберто задържа с две ръце откъсващия се Яго Аспас и съдията нямаше друг избор освен да го изгони от игра с директен червен картон.
 
В 82-ата минута Селта отново изравни. Мор центрира опасно отляво, Тер Щеген не изби добре топката и я прати в тялото на Яго Аспас, откъдето тя се озова зад голлинията - 2:2. Повторенията показаха обаче, че топката се докосна и до ръката на нападателя.
Рио Фърдинанд каза от какво зависи бъдещето на Тен Хаг

Вижте какво заяви легендата на Манчестър Юнайтед

Президентът на ПСЖ отново скочи срещу Суперлигата

"Попитах президента на Барселона кога ще се откажат от тази глупава идея"

Шави: За 3 минути се разбрахме да остана

Вижте какво заяви треньорът на Барселона

Пеп: Де Дзерби върши изключителна работа в Брайтън

"Те имаха доста проблеми и важни футболисти бяха продадени"

Потвърдено: Рангник с оферта от Байерн

Вижте какво разкри спортният директор на Австрийската футболна федерация

Капитанът на Ливърпул отписа титлата

Вижте какво каза Върджил ван Дайк

Критиките са част от ежедневието в Манчестър Юнайтед

Думи на Бруно Фернандеш

Уникална психология! Анчелоти лъже играчите на Реал М

Вижте подборности

Клоп се извини на феновете

Вижте какво каза треньорът на Ливърпул

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки