ЦСКА и Берое ближат рани днес

Джеси се завръща за армейците, Иван Иванов извън групата на заралии

ЦСКА и Берое ближат рани днес
ЦСКА гостува на Берое днес от 20:00 часа. И двата отбора имат да ближат рани след последните си мачове.
 
Армейците изпуснаха успеха над Левски, след като водеха с 2:0 (2:2), а заралии записаха най-тежката си загуба от 12 години насам - 0:7 от Лудогорец в Разград.
 
Така и червените, и зелените влизат със силно разклатено самочувствие в двубоя помежду си. ЦСКА вече загуби реални шансове за титлата, затова ще хвърли максимални усилия в реванша за купата с Левски. Дербито е в сряда, така че днес съставът на армейците ще е с мисъл за следващата среща.
 
Част от основните играчи ще получат почивка, като най-вероятно Манолев и Бодуров ще седнат на пейката. При това положение Дюлгеров ще е десен бек, а Барт - централен защитник до Чорбаджийски. Не е изключено като титуляр да бъде хвърлен Джеси, който отново е на линия след травма в глезена.
 
Резерва най-вероятно ще остане и Тиаго, на когото се събраха доста мачове в последно време и се очаква португалецът да получи почивка преди реванша за Купата. Ако той не е титуляр, зад нападателя ще стартира Алберг.
 
С ЦСКА за мача днес изобщо не пътуваха контузените Десподов и Малинов. На "Армията" се надяват те да са готови за игра срещу Левски в сряда. Извън групата остана също Укра, който още е в Португалия, както и наказаните бекове Стойчо Атанасов и Жеферсон.
 
В Берое основните проблеми са свързани с вратарския пост. Титулярният страж Перниш е аут от 11-те заради спукано ребро от мача с Лудогорец. Под рамката ще застане Аргилашки, а резервният вратар - юношата Иван Гошев, ще носи маска, тъй като е с лицева травма.
 
Томаш планира промени в защита - Иван Иванов остана извън групата, а двойка в центъра на отбраната се очаква да са Хаджиев и Виданов. Бандаловски пък ще бъде преместен като десен бек, а дясно крило вместо Бригидо най-вероятно ще е Милен Желев.
 
За Берое след наказание се завръща Камбуров, който ще поведе атаката. Заралии ще опитат да сложат край на черната си серия от 28 години и 20 мача без домакинска победа за първенство над ЦСКА. В тази поредица армейците имат 14 успеха и 6 равенства.
 
За последно Берое взима трите точки на свой терен на 18 август 1990 г. с 1:0. В последния сблъсък под Аязмото през август, червените спечелиха с 3:0.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки