ИЗВЪНРЕДНО: Спрягат интересни имена за нов треньор на ЦСКА

Вижте четиримата специалисти, които могат да заменят Стамен Белчев през лятото

ИЗВЪНРЕДНО: Спрягат интересни имена за нов треньор на ЦСКА

След като вече е ясно, че ЦСКА няма реални шансове за шампионската титла, се появиха информации за евентуална треньорска рокада през лятото.

Пет кръга преди края „червените” изостават от лидера Лудогорец с 10 т. и поради тази причина на “Армията” вече се спрягат няколко имена, които да заменят настоящия наставник Стамен Белчев след края на сезона.

На първо място в списъка попада главният мениджър на Етър Красимир Балъков, съобщи Sportal.bg.

Героят от САЩ'94 познава отлично обстановката в ЦСКА, тъй като преди да акостира в Търново, бе главен скаут на “червените”. Освен това той е работил със същото ръководство в Ловеч, когато бе наставник на Литекс.

Любослав Пенев също попада в сметките на ЦСКА. Бившият национал се пробва да седне на шефското кресло в БФС, но претърпя пълен провал. Последните години той доста криволичи и не може да си намери мястото. Няколко месеца е треньор, но след това рязко сменя курса и решава да бъде ръководител. Този път обаче Пенев явно е решил да се занимава с това, което умее най-добре - да бъде близо до тъчлинията и да дава напътствия на своите подопечни.

Другият специалист, който попада в полезрението на “червените” шефове, е наставникът на Берое Александър Томаш. ЦСКА харесва методиката на работа на Томаш, но дали младият спец ще склони да напусне Стара Загора, още не се знае. Томаш е юноша на ЦСКА и няколко години носеше екипа на “армейците”.

Четвъртият треньор, който се обсъжда в средите на  ЦСКА, е Стойчо Младенов. Треньорът, който се определи като “Тройчо”, почти сигурно ще бъде свободен през лятото, тъй като по всичко личи, че ще се раздели с настоящия си клуб Кайсар. Двете страни изпитват непоносимост една към друга и раздялата е въпрос на време. Медиите в Казахстан твърдят, че Кайсар не уволнява Младенов единствено заради високата неустойка, която е залегнала в контракта на българския специалист.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки