Атлетико тотално сдаде фронта, Барселона излиза за титлата следващия кръг(ВИДЕО)

"Дюшекчиите" отново не победиха в Испания

Атлетико тотално сдаде фронта, Барселона излиза за титлата следващия кръг(ВИДЕО)

Атлетико Мадрид завърши 0:0 срещу Бетис при домакинството си от 34-ия кръг на Примера дивисион, с което даде шанс на Барселона още следващия кръг да подпечата титлата си в Испания. 

Мачът в Мадрид започна добре за домакините и в 5-та минута Фернандо Торес стреля точно, но дуарът му беше спасен. Следващите минути обаче темпото не беше високо и нещата се развиваха в центъра. В самия край обаче Тейо получи в наказателнтоо поле сам срещу вратаря, но стреля покрай вратата. 

След почивката отново Атлетико задържаше повече топката, но по-интересните ситуации дойдоха пред Облак. В 68-та минута Тейо намери очертанията, но стражът спаси, а минута по-късно отново той стреля покрай вратата. 

В 74-та минута пък Саул стреля извън наказателното поле, но топката се отби от напречната греда. В самия край отново Саул можеше да донесе трите точки за "дюшекчиите", но ударите му отново не намериха мрежата на Педро Лопес, който се появи като резерва на контузения Хименес.

Така мадридчани събраха 72 точки и останаха на 11 зад Барселона, които са и с мач по-малко. Бетис пък остава пети и продължава битката си за влизане в Лига Европа с Виляреал и Севиля.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки